07 / 05 / 2024

termo teknik kazan

termo teknik kazan

Avrupa’nın en büyük panel radyatör üreticilerinden birisi olan Termo Teknik, iştiraki olduğu ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) ileri teknoloji ile üretilen kombi ve kazanlarını Türkiye’ye getiriyor...

Yurt dışı inşaat işlerinden sağlanan kazançlar kurumlar vergisinden muaf!

Yurt dışında yapılan inşaat, onarım, montaj işleri ile teknik hizmetlerden sağlanarak Türkiye’de genel sonuç hesaplarına aktarılan kazançlar kurumlar vergisinden istisna tutuluyor.

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiren süper kazanç kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Uplife Kadıköy, Deluxia Park Residence, Evora Denizli, Evora İzmir ve YücelPark projeleri bulunuyor. 

Teknik Yapı’dan yüzde 25 kazanç fırsatı!

Teknik Yapı, ekonomiyi canlandırmak için iki bakanlığın başlattığı çalışmaları birleştirerek konutta indirim kampanyası başlattı. Kampanya, daire almak isteyenlere yüzde 25 avantaj fırsatı sunuyor.

Teknik Yapı'dan kazanç vakti! Yüzde 10 peşinat!

Konutta başlatılan Türkiye İçin Kazanma Vakti kampanyasına Teknik Yapı'dan destek geldi. Kampanya ile yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Demir La Vida, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Büyükçekmece’de hayata geçen görkemli Demir La Vida Konut Projesi’nde Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanıldı.

Müteahhitlerden yurtdışındaki ihalelere teknik müşavir talebi!

Teknik müşavirlik sektörü devletten destek bekliyor. Müteahhit Özen Kuzu, “Devletin teknik müşavirlik alanına destek vermesi şart. Çünkü, onlar ihaleyi kazanırsa, bizler de inşaat işini alabiliyoruz” dedi.

Termo Teknik LOGIC Kombi 5 yıl garantili!

İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi, premix yoğuşmalı kombisi LOGIC’i Türkiye’ye sunan Termo Teknik, 31 Aralık’a kadar 5 yıl garanti hediyeli.

Byconcept tercihini EVOMAX'tan yana kullandı!

İngiltere’de üretilen, gelişmiş özelliklere sahip Termo Teknik EVOMAX kazanları tercih eden kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor.

Teknik müşavirliğin inşaat sektöründeki rolü değerlendirildi!

Teknik müşavirliğin inşaat sektörümüzdeki öncü rolünün önemini değerlendirilerek Türkiye'de ve yurtdışında kazanılan deneyim ve birikimlerle teknik müşavirliklerin inşaat sektörünü olumlu yönde ilerlettiği gözlemlenebilmekte...

Adana Serapark Evleri’nde EVOMAX Kazanları tercih edildi!

Yüksek işçilik kalitesi gözetilerek planlanan Serapark 4 Evleri’nde, ısıtma sistemi olarak en etkili çözümü sunan Termo Teknik EVOMAX Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar tercih edildi.

Termo Teknik'ten kombi alana seramik tencere seti hediye!

Termo Teknik, Ramazan ayına geleneksel kampanyası ile giriyor. Termo Teknik LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, Ramazan ayına Güral Porselen’den 7 parça seramik tencere seti hediyeli.

termo teknik kazan Haberi

termo teknik kazan

Avrupa’nın en büyük panel radyatör üreticilerinden birisi olan Termo Teknik, iştiraki olduğu ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) ileri teknoloji ile üretilen kombi ve kazanlarını Türkiye’ye getiriyor. Termo Teknik, İngiltere’nin en iyi ve en çok tercih edilen kombi ve kazanları arasında yer alan Logic ve Evomax markalarına Türkiye’de 50 yıla yakın zamanda oluşturduğu geniş bayi ve servis ağı ile destek İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik, ürün gamını genişleterek, kullanıcıların ısıtma sistemlerine ilişkin farklı taleplerine tek noktadan yanıt veriyor. Türkiye’nin köklü panel radyatör üreticisi olarak tanınan Termo Teknik geçtiğimiz iki yıl içinde Ideal Stelrad Group’un (ISG) Kraliçe Ödül’lü (Queen’s Award) Ideal Heating fabrikasında üretilen, sınıfının en yüksek verimliliğine...