27 / 04 / 2024

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Firma: Teknik Yapı

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiren süper kazanç kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Uplife Kadıköy, Deluxia Park Residence, Evora Denizli, Evora İzmir ve YücelPark projeleri bulunuyor. 



Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiren yepyeni bir kampanya başlattı. Süper kazanç kampanyası ile ev sahibi olmak kolaylaştırılıyor. Kampanya kapsamında 2018 fiyatlarıyla daire sahibi olunabiliyor. 

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor
Ev sahibi olmanız için  Teknik Yapı  evlenme yasasını değiştiriyor. Teknik Yapı süper kazanç kampanyasını başlattı. Süper kazanç kampanyası ile ara ödeme yapılmadan herkese yüzde 30 indirim uygulanıyor. Bu kapsamda 120 ay 0,98 vade oranı ile ödemeler gerçekleştirilebiliyor.

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Uplife Kadıköy: 
Teknik Yapı imzasıyla Kadıköy'de hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesi toplamda 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazadan meydana geliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon satılık daire seçenekleri bulunuyor. Uplife Kadıköy'deki dairelerin alanları 57 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor. 

Uplife Kadıköy projesinin sosyal donatı alanları arasında  fitness, sauna, spor alanı, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı ve otopark bulunuyor. 


Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Deluxia Park Residence:
İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal ilçesinde inşa edilen Deluxia Park Residence projesinde 364 daire ve 34 adet ofis bulunuyor. Kartal Deluxia Park Residence projesinde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projedei dairelerin büyüklükleri  50 metrekare ile 122 metrekare arasında değişiyor. 

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Evora Denizli:
15 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde Denizli Merkezefendi'de hayata geçirilen Evora Denizli projesi 1.500 konut ve ticari birimlerden meydana geliyor. Projede  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Evora Denizli projesinin ortak kullanım alanları arasında; fitness, yüzme havuzu, cafe, restoran, yürüyüş yolları, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark yer alıyor. 

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Evora İzmir: 
Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzasıyla hayata geçirilen Evora  İzmir  projesinde toplamda 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor. Evora İzmir'de yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

Evora İzmir projesi lokasyon olarak; Kordon'a 600 metre mesafede yükselen proje Konak'a 5 dakika, tramvaya 2 dakika, havalimanına 25 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

YücelPark:
825 adet daire ile 17 adet ticari birimden meydana gelen YücelPark projesi 21 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Kartal Cevizli minibüs caddesi üzerinde yer alan YücelPark projesi Adalar'ın tam karşısında, denize 900 metre uzaklıkta inşa ediliyor. 

AVM ve anayolların yanı başında konumlandırılan Yücel Park Evleri metroya 5 dakika, sahil ve Bağdat Caddesi'ne 5 dakika, AVM'ye, hastaneye ve eğitim kurumlarına 10 dakika, havalimanına ise 20 dakika mesafede yükseliyor. 


Web: http://www.teknikyapi.com/
Tel: 444 10 08
Öznur YASLI İKİER


Geri Dön