29 / 04 / 2024

Nota Isı ve Yapı Sistemleri radyatör anlayışını değiştiriyor!

 Nota Isı ve Yapı Sistemleri radyatör anlayışını değiştiriyor!

Türkiye’nin tek döküm alüminyum radyatör tedarikçisi olan Nota Isı ve Yapı Sistemleri, ev ve işyerlerinde uzun zamandır kullanılan geleneksel radyatör anlayışını değiştiriyor.



Türkiye’nin tek döküm alüminyum radyatör tedarikçisi olan Nota Isı ve Yapı Sistemleri, ev ve işyerlerinde uzun zamandır kullanılan geleneksel radyatör anlayışını değiştiriyor. Türkiye’ye yakın coğrafyada kullanımı yüzde 50’leri bulan döküm alüminyum radyatörleri Türkiye’de yakında üretmeye de başlayacak olan Nota Isı ve Yapı Sistemleri ürünlerini NOTARAD markasıyla pazara sunuyor. 


Eve değer katıyor

“Yeni Nesil Radyatör” diye tanınan döküm alüminyum radyatörlerin Türkiye’de kullanılmaya başlandığını söyleyen Nota Isı ve Yapı Sistemleri Genel Koordinatörü Ersan Ergün,  “Evin değerinden bağımsız olarak süper lüks ya da mütevazi bir dairede de geleneksel dediğimiz radyatörler kullanıyor. NOTARAD, evine değer katmak isteyen, estetik ve dizaynı göz ardı etmeyen tüketiciler için iyi bir seçenek olarak piyasaya sürüldü” diye konuştu. 


Enerji tasarrufu radyatörden başlıyor

Ülkemizde 40 yıldır radyatör dizayn ve teknolojisinin hep aynı olduğunu dile getiren Ersan Ergün, “Şimdi oyunun kuralları değişiyor” dedi. Döküm alüminyum radyatörlerin yapıları gereği tasarruf sağladığını aktaran Nota Isı ve Yapı Sistemleri Genel Koordinatörü Ergün, “Maalesef ülkemizde üretilen alüminyum radyatörlerin önemli bir kısmı kapı ve pencere malzemesinden imal ediliyor. Dolayısıyla da ısı verimliliği açısından gerekli performans sağlanamıyor. Dünyanın gelişmiş ülkeleri bu soruna el atıp, ev ve işyerlerinde döküm alüminyum radyatörlerin kullanılmasını özendiriyor” şeklinde konuştu. 


Ersan Ergün, döküm alüminyum radyatörün yakın coğrafyada kullanımının geleneksel radyatöre göre yüzde 50 seviyelerine yükseldiğini vurgulayarak, bu durumun ülkemizde ise başlangıç seviyesinde olduğunu aktardı. Ergün, yenilik ve verimlilik arayan alüminyum radyatör kullanıcılarının da NOTARAD’ı keşfettiğini ifade etti. 


Bununla birlikte projelerinde yenilik, estetik ve ısı verimliliği yüksek ürün arayışında olan alüminyum radyatör ve saç panel radyatör kullanıcıları Döküm alüminyum radyatörlere yönelmeye başladı. Ürünlerinin Türkiye’nin en prestijli sayılabilecek konut projelerinde kullanıldıklarını söyleyen Ersan Ergün, NOTARAD ürünlerini Eczacıbaşı Orman Ada, Altunizade Şehrizar Konakları, NEST Ortaköy, NEF Kağıthane, İdealist Kent ve MoonLight  Ankara  gibi projelerde tercih edildiklerini; kentsel dönüşüm projelerinde de talep gördüklerini; dolayısı ile doğru bir ürün segmentini kullanıcılara sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını  belirtti. 



Geri Dön