06 / 05 / 2024

Nota Isı ve Yapı Sistemleri Notarad radyatörleri tüketicilerle buluşturuyor!

Nota Isı ve Yapı Sistemleri Notarad radyatörleri tüketicilerle buluşturuyor!

Nota Isı ve Yapı Sistemleri Notarad radyatörleri tüketicilerle buluşturuyor. Notarad radyatörler, daha düşük ısı değerlerinde çalışabildiği için diğer radyatörlerin aksine duvarları kirletmeyerek, toz tutulmasını da engelliyor.




Yurtiçi ve dışında ısıtma sistemleri alanında çözümleri sunan Nota Isı ve Yapı Sistemleri, demir, saç, çelik panel radyatörlere göre birçok üstün özelliği bulunan alüminyum Notarad radyatörleri tüketicilerle buluşturuyor. Yeni nesil Notarad radyatörler, alışılmış ürünlere göre estetik görünümü, dayanıklılığı, çevreci yapısı, hafifliği, montaj kolaylığı ve ısı iletkenliğinin fazla olması gibi üstün özellikleriyle dikkat çekiyor. Bakım ve temizlik kolaylığıyla da tüketici dostu olan yeni nesil radyatörler, düşük yakıt tüketimi ve yüksek ısı verimliği ile diğer radyatörlere kıyasla ısınma giderlerinde önemli oranda tasarruf sağlıyor.


 


Dekoratif ve estetik tasarımı ve zarif çizgileriyle de öne çıkan yeni nesil Notarad radyatörler, daha düşük ısı değerlerinde çalışabildiği için diğer radyatörlerin aksine duvarları kirletmeyerek, toz tutulmasını da engelliyor.


 


Çocuklar için tehlikeyi ortadan kaldırıyor


Yeni nesil Notarad radyatörler, anne babaların aklındaki en temel kaygıya da son veriyor. Radyatörün oval hatları, çocukların yaşayabileceği olası bir çarpma anında yaralanma riskini ortadan kaldırıyor. Notarad radyatörler diğer radyatörlerde korozyon etkisiyle ortaya çıkan bakteri riskine de son veriyor.

 


Nota Isı ve Yapı Sistemleri hakkında


Büyükçekmece’deki üretim tesislerinde “ekstrüzyon” üretim tekniği ile alüminyum radyatör ve alüminyum havlu radyatör üretimi yapan kurum, yakın zamanda Türkiye’de alüminyum döküm radyatör üreterek Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı amaçlıyor. Alüminyum radyatörleri, Türkiye’de tüketicilerin beğenisine sunan ilk ve tek firma olan Nota Isı ve Yapı Sistemleri, dünya lideri RADIOTARI 2000, SIRA, GRUPPO RAGAINI, LIPOVICA ürünlerinin Türkiye’deki tek yetkili satıcısı olma özelliğini de taşıyor.


 



Geri Dön