14 / 05 / 2024

Nota Isı ve Yapı Sistemleri

Nota Isı ve Yapı Sistemleri

TÜRKİYE'NİN tek döküm alüminyum radyatör tedarikçisi Nota Isı ve Yapı Sistemleri, ev ve işyerlerinde kullanılan geleneksel radyatörlere estetik, kullanışlı ve dilim dilim satılabilen alternatifler getiriyor.

Nota Isı ve Yapı Sistemleri radyatör anlayışını değiştiriyor!

Türkiye’nin tek döküm alüminyum radyatör tedarikçisi olan Nota Isı ve Yapı Sistemleri, ev ve işyerlerinde uzun zamandır kullanılan geleneksel radyatör anlayışını değiştiriyor.

Nota Isı ve Yapı Sistemleri Notarad radyatörleri tüketicilerle buluşturuyor!

Nota Isı ve Yapı Sistemleri Notarad radyatörleri tüketicilerle buluşturuyor. Notarad radyatörler, daha düşük ısı değerlerinde çalışabildiği için diğer radyatörlerin aksine duvarları kirletmeyerek, toz tutulmasını da engelliyor.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Güner Özdemir tarafından kuruldu.

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Yalçın tarafından kuruldu.

Nota İnşaat Tekstil Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nota İnşaat Tekstil Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Akbaba tarafından kuruldu.

Isıden Yapı Ve Endüstri Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Isıden Yapı Ve Endüstri Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Işık Çalışkan tarafından kuruldu.

0.99 faizli ve 60 ay vadeli krediyle herkes kazanacak! İşte ayrıntılar...

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, yüzde 0,99 faizli, 60’a kadar uzun vadede finansman çözümünün sağlandığı yalıtım kredisi kapsamında, her sene 300 bin dairenin yalıtılması halinde 5 sene sonunda toplam milyar metreküp doğalgaz tasarruf edilm

Gümüssoy Isı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüssoy Isı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Halil Tuna tarafından kuruldu.

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Kredi ve kredi kartı kullananlar dikkat! Bankalar bu nota bakıyor...

Banka kredi faizleri yüksek olsun olmasın her dönem vatandaşların nakit ihtiyacı olabiliyor. Nakit ihtiyacını gidermek adına kredi kartları ve krediler devreye giriyor. Ancak bankaların kredi ve kredi kartı verirken baktığı önemli kriterler var. İşte, kredi ve kredi kartı ile ilgili tüm merak edilen

Enka İnşaat'ın Hamburg'taki projesinde son durum ne?

Enka İnşaat, Waerme Hamburg GmbH, Dradenau Kombine Isı ve Enerji Santrali projesi kapsamında ilk çalışmalarla toplam proje büyüklüğünü 341 milyon Euro'ya ulaştırdı. 

Isıtech Teknoloji Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Isıtech Teknoloji Kimya Sanayi Ve Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Bender ve Nazan Tuğrul tarafından kuruldu.

Binalar enerji verimli ve çevre dostu inşa edilmeli!

Avrupa Komisyonu’nun Yeşil Mutabakat kapsamında uygulanacak düzenlemelere ve emisyon hedeflerine ilişkin konuşan İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, binalarda yalıtımla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. 

Nota Isı ve Yapı Sistemleri Haberi

Nota Isı ve Yapı Sistemleri

TÜRKİYE'NİN tek döküm alüminyum radyatör tedarikçisi Nota Isı ve Yapı Sistemleri, ev ve işyerlerinde kullanılan geleneksel radyatörlere estetik, kullanışlı ve dilim dilim satılabilen alternatifler getiriyor. Firma, ilk olarak havlupan ve dekoratif ürünlerin üretimini yapacak. Nota Isı ve Yapı Sistemleri Genel Koordinatörü Ersan Ergün, ürünlerin Türkiye'nin prestijli projelerinde kullanıldığını belirterek, "Orman Ada, Şehrizar Konakları, NEST Ortaköy, NEF Kağıthane, İdealist Kent gibi projelerde yer aldık" diye...