26 / 05 / 2024

Notarad radyatörleri nasıl

Notarad radyatörleri nasıl

Nota Isı ve Yapı Sistemleri Notarad radyatörleri tüketicilerle buluşturuyor. Notarad radyatörler, daha düşük ısı değerlerinde çalışabildiği için diğer radyatörlerin aksine duvarları kirletmeyerek, toz tutulmasını da engelliyor.

Koronavirüs Aydın'da emlak sektörünü nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını tüm sektörleri olumsuz etkilerken emlak sektörüne nasıl yansıdı? Barış Emlak sahibi Güler Kurudere Akbaş emlak sektörünün yaşayacağı sıkıntılar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu..

Asgari ücret artışı sektörleri nasıl etkiler?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Tevfik Güngör bugünkü köşe yazısında yılbaşından sonra artacak olan asgari ücretin sektötleri nasıl etkileyeceğini açıkladı.

İnşaat türleri nasıl belirlenir?

İnşaat metrekare bedelleri her sene, Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. Bina inşaat türleri özelliklerine göre 5'e ayrılıyor. Peki, inşaat türleri nasıl belirlenir?

Isı pay ölçümleri nasıl toplanır?

Radyatöre monte edilerek dairenin bireysel bazdaki toplam ısı harcamalarının tespit edilmesini sağlayan sisteme ısı pay ölçer sistemi deniyor. Peki, ısı pay ölçümleri nasıl toplanır?

Kaçak yapı nasıl durdurulur?

Bir yapının inşaat çalışmalarına başlanabilmesi belli başlı prosedürleri ve gereklilikleri yerine getirmesi gerekiyor. Kaçak yapı yaptırımları neler? Kaçak yapı nasıl durdurulur?

Kira sözleşmesi feshi nasıl yapılır?

Borçlar Kanununda da belirtilen hükümlere göre kira sözleşmesinin farklı şekillerde fesih türleri vardır.Peki kira sözleşmesinin feshi nasıl yapılır?Kira sözleşmesinin sona ermesinin nedenleri nelerdir?

Asansör işletme ruhsatı nasıl alınır?

Asansörlü olarak inşa edilen ya da yapıya sonradan asansör eklenen binaların asansörleri için belediyeden bu ruhsatı alması gerekiyor. Peki, asansör işletme ruhsatı nasıl alınır? Nereden alınır?

Nota Isı ve Yapı Sistemleri Notarad radyatörleri tüketicilerle buluşturuyor!

Nota Isı ve Yapı Sistemleri Notarad radyatörleri tüketicilerle buluşturuyor. Notarad radyatörler, daha düşük ısı değerlerinde çalışabildiği için diğer radyatörlerin aksine duvarları kirletmeyerek, toz tutulmasını da engelliyor.

Baysan Trafo Radyatörleri piyasa danışmanı göreve devam ediyor!

Baysan Trafo Radyatörleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Baysan Trafo Radyatörleri piyasa danışmanı göreve devam ediyor...

Devremülk nasıl kiralanır?

Devremülk nasıl kiralanır?: Üyeler dilerse kendi kullanım dönemlerinin bir haftasını veya iki haftasını belirlenen ilgili form ve prosedürleri yerine getirmek şartıyla kiraya verebiliyor yada tesis tarafından kiraya verilmesini talep edebiliyor....

Devremülk devri nasıl yapılır?

Devremülk devri nasıl yapılır?: Yerine kullanım amacıyla alıcıların istedikleri zaman tesis ile irtibata geçerek ilgili form ve prosedürleri yerine getirmek koşulu ile yakınlarına veya akrabalarına kullanım haklarını devretmeleri şeklinde oluyor...

Tapu işlemleri nasıl yapılır?

Herhangi bir gayrimenkul alım-satım işleminiz var. Daha önce hiçbir tapu işleminde bulunmayanlar için tapu işlemleri nasıl yapılır, araştırdık...

Konut kredisi nasıl alınır?

Kira öder gibi taksitler ile konut sahibi olmak istiyorsunuz ama konut kredisi nasıl alınır bilmiyorsanız, haberimizi inceleyebilirsiniz...

Notarad radyatörleri nasıl Haberi

Notarad radyatörleri nasıl


Yurtiçi ve dışında ısıtma sistemleri alanında çözümleri sunan Nota Isı ve Yapı Sistemleri, demir, saç, çelik panel radyatörlere göre birçok üstün özelliği bulunan alüminyum Notarad radyatörleri tüketicilerle buluşturuyor. Yeni nesil Notarad radyatörler, alışılmış ürünlere göre estetik görünümü, dayanıklılığı, çevreci yapısı, hafifliği, montaj kolaylığı ve ısı iletkenliğinin fazla olması gibi üstün özellikleriyle dikkat çekiyor. Bakım ve temizlik kolaylığıyla da tüketici dostu olan yeni nesil radyatörler, düşük yakıt tüketimi ve yüksek ısı verimliği ile diğer radyatörlere kıyasla ısınma giderlerinde önemli oranda tasarruf sağlıyor.



Dekoratif ve estetik tasarımı ve zarif çizgileriyle de öne çıkan yeni nesil Notarad radyatörler, daha düşük ısı değerlerinde çalışabildiği için diğer radyatörlerin aksine duvarları kirletmeyerek, toz tutulmasını da engelliyor.



Çocuklar için tehlikeyi ortadan kaldırıyor


Yeni nesil Notarad radyatörler, anne babaların aklındaki...