27 / 04 / 2024

termoşap

termoşap

Yangın riski oluşturan ve hastalıklara sebep olan petrol türevli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıvada. Termoşap ve termosıvanın terleme ve küfe karşı kesin çözüm sağladığı belirtildi.

Riskli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıva!

Yangın riski oluşturan ve hastalıklara sebep olan petrol türevli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıvada. Termoşap ve termosıvanın terleme ve küfe karşı kesin çözüm sağladığı belirtildi.

2013’te dünya çapında enerjiye 1.6 trilyon dolar harcandı!

Uluslararası Enerji Ajansı, dünya enerji ihtiyacı için ne kadar çok para harcandığını hesapladı. Buna göre, 2013 yılında dünya çapında enerjiye 1.6 trilyon dolar harcandı.

Termo Teknik, ISK - SODEX 2014 Fuarı'na katıldı!

Merkezi ısıtma kazanları ve yoğuşmalı kombileri ile eksiksiz bir portfolyoya ulaşan Termo Teknik, ISK – SODEX 2014 Fuarı’nda 300 m2’lik standında sunduğu ürünleri ile öne çıktı...

Beyoğlu'nda ahşap bir binada yangın çıktı!

Beyoğlu'nda boş bir ahşap binada gece saatlerinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek yanında bulunan 2 apartmana daha sıçradı. Paniğe neden olan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Bolu'da heyelan nedeniyle 2 ahşap ev kullanılamaz hale geldi!

Bolu'nun Göynük ilçesinde heyelan nedeniyle 2 ahşap ev kullanılamaz hale geldi. Belediye Başkanı Kemal Kazan ise gerekli önlemlerin alınmasının ardından enkaz kaldırma çalışmalarına başlandığını söyledi.

Beyoğlu'nda 3 katlı ahşap binada yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, Tarlabaşı Bulvarı Demirbaş Sokak'ta bulunan 3 katlı ahşap binada bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Kısa sürede 3 katı da saran alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri geldi...

Baneva Ahşap Yapılar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baneva Ahşap Yapılar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Kerim Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

Kastamonu'da çıkan yangında 2 ahşap ev kullanılamaz hale geldi!

Erik köyünde Nurettin ve Neriman Yamalı'ya ait iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, kısa sürede Dursun Yamalı'ya ait iki katlı ahşap ev ile bitişikteki Mehmet Çiftçi, Ali Çelik ve Ali Yamalı'ya ait evlere sıçradı.

Kadıköy'de iki ahşap binada yangın çıktı!

Kadıköy'de saat 03.00 sıralarında bir birine bitişik iki ahşap binada çıkan yangında korku dolu dakikalar yaşandı. Binalarda bulunan 4 kişi son anda binadan çıkarken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti...

Ege Seramik’ten ahşap görünümlü yeni seriler!

Ege Seramik, doğanın eşsiz güzelliklerini ve doğal dokusunu yaşam alanlarıyla bütünleştirmek isteyenler için ahşap görünümlü yeni serileri sunuyor. Ege Seramik, eşsiz ve göz kamaştıran mekanlar yaratmayı vaad ediyor.

SAÜ'de 'ahşap malzemelerin inşaat sektöründe kullanımı' konferansı düzenlendi!

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik düzenlenen konferansa Ulusal Ahşap Birliği (UAB) Üyeleri Prof. Dr. Nurgün Erdin ile Emine Erdoğmuş konuşmacı olarak katıldı...

Termo Teknik Kayseri’de hızlı büyüme amaçlıyor!

Termo Teknik’ in, iç piyasada faaliyetini yoğunlaştırarak geçtiğimiz 4 yılda satış ve hizmet noktalarının sayısını iki katına çıkardığını, Kayseri ’de de hızlı gelişme amaçladıklarını söyledi.

AGT Store, üçüncü ahşap ihtisas marketini Menemen'de hizmete sundu!

Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT bünyesinde yer alan Türkiye'nin ilk "Ahşap ihtisas marketi" AGT Store, İstanbul ve Antalya'dan sonra üçüncü marketini İzmir'in Menemen ilçesinde açtı.

termoşap Haberi

termoşap

Persan Çatı-Cephe-Yalıtım Sistemleri'nin Genel Müdürü Salih Ürün, petrol türevli yalıtım malzemelerin sağlık sorunlarının yanı sıra yangın riski yarattığını söyledi. Ürün, piyasada 'yanmaz özellikte' olarak sunulan mantolama malzemeleri olası bir yangın anında kimyasal gazlar salgılayarak mağdurların gazdan zehirlenmesine neden olduğunu vurguladı.


DAHA HAFİF VE ETKİLİ

Ürün, ısı, ses ve yangın yalıtım özellikli olması, standart sıvaya ve şapa oranla onlarca kat hafif olmasıyla inşaat sektörünün bir numaralı tercihi haline gelen termoşap ve termosıvanın önemine dikkat çekti. Ürün "Bakteri, yosun, küf vb. maddelerin oluşumunu engelleyen özel kimyası sayesinde hastane, laboratuvar, okul gibi yapılar için ideal yapı malzemeleri olan termoşap ve termosıva inşaat ve yapı elemanları sektöründe büyük ilgi görüyor" dedi. Klasik şapa göre 30 kat daha çok yalıtım sağlayan ve 5 kat daha hafif...