12 / 05 / 2024

Terra Ataşehir ön talep süreci

Terra Ataşehir ön talep süreci

İstanbul'un finans merkezi olarak öne çıkan Ataşehir'de inşasına başlanan Terra Ataşehir'in ön talep sürecine yoğun ilgi sürüyor. Avantajlı fiyatlarda son haftalara gelinen projede fiyatlar 105 bin TL'den başlıyor...

Nidapark Ataşehir fiyat listesi 2022! 

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Nidapark Ataşehir ön satışta!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, şimdi de Nidapark Ataşehir projesini ön satışa çıkardı.

Nidapark Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Ataşehir projesi için ön talep topluyor. İşte detaylar...

Dap Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje! 

Dap Ataşehir projesinin yer teslimi 22 Haziran 2022 tarihinde yapıldı. Projede ön talep süreci başladı... 

Batı Ataşehir İnşaat Gayrimenkul Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Batı Ataşehir İnşaat Gayrimenkul Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Yavuz Ortaç, Hasan Ege Tütüncüoğlu, Özgür Aksakallı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım'da kuruldu.

Ataşehir İmar İskan Blokları kentsel dönüşüm seçimi ne zaman?

Ataşehir İmar İskan Blokları kentsel dönüşüm için firma seçimini ne zaman yapacak? Ataşehir İmar İskan Blokları hangi inşaat firmasını seçecek? Ataşehir İmar İskan Blokları'nı Mesa Mesken mi DKY İnşaat mı dönüştürecek?

Ataşehir'de Fenerbahçe Koleji ve 80.Yıl Cumhuriyet Parkı'nın arsası 70 milyon 78 bin TL'ye satılık!

İstanbul Ataşehir Kayışdağı Mahallesi'nde yer alan Özel Fenerbahçe Koleji ve 80. Yıl Cumhuriyet Parkı'nın yer aldığı 26 bin 538 metrekarelik alan 70 milyon 78 bin 508 TL bedelle 30 Eylül 2014 saat 14:00'te ihale edilecek.

Ataşehir Belediyesi'nden 'sınır' tepkisi!

Ataşehir Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, TBMM'de görüşmeleri süren Torba Yasa'ya eklenen bir madde ile ilçe sınırlarının değiştirilerek bir mahallenin Ümraniye'ye bağlanmak istenmesine sert tepki gösterildi.

Battal İlgezdi Ataşehir sınırları ile ilgili yarın basın toplantısı yapacak!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilçenin en fazla değer yaratan bölgelerin ve Finans Merkezi olarak tasarlanan Barbaros Mahallesi'ne Torba Kanun Tasarısı ile el koyma çabalarıyla ilgili basın toplantısı gerçekleştirecektir.

Ataşehir Finans Merkezi artık Ümraniye sınırlarında!

Ataşehir'de yer alan ve 2018 yılında tamamlanması planlanan Finans Merkezi'nin dün yapılan Torba Yasa Tasarısı görüşmelerinde Ümraniye'ye geçmesi gündeme geldi. Bu değişim ile Ataşehir ve Ümraniye sınırlarını da değişti.

Ataşehir ve Ümraniye'nin sınırları mı değişiyor?

İstanbul'da Ataşehir ve Ümraniye İlçeleri'nin hudutları, 04 ve E-80 karayolu sınır olarak tayin edilerek yeniden belirleniyor.HDP değişiklikle, 150 trilyon liralık inşaat harcının, Ümraniye İlçesi'ne geçtiğini iddia etti.

Ataşehir ve Ümraniye'nin sınırları değişiyor!

İstanbul'da Ataşehir ve Ümraniye İlçeleri'nin hudutları, 04 ve E-80 karayolu sınır olarak tayin edilerek yeniden belirleniyor.HDP değişiklikle, 150 trilyon liralık inşaat harcının, Ümraniye İlçesi'ne geçtiğini iddia etti.

CZD Gayrimenkul, Nidakule Ataşehir'deki 150 ofisi 223.6 milyon TL'ye satın aldı!

Emlak Konut GYO'nun yaptığı açıklamaya göre CZD Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Nidakule Ataşehir 'in güney bloğundaki 150 bağımsız bölümü 223 milyon 610 bin TL 'ye satın aldı.

Terra Ataşehir ön talep süreci Haberi

Terra Ataşehir ön talep süreci


İSTANBUL'un finans merkezi olarak öne çıkan Ataşehir'de inşasına başlanan Terra Ataşehir'in ön talep sürecine yoğun ilgi sürüyor. Avantajlı fiyatlarda son haftalara gelinen projede 105.000 TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün. 


PROJENİN SON DURUM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Lansman süresince bölgeye ve projeye kıyasla daha ekonomik tutulan fiyatlar da Terra Ataşehir'e yatırımcıların yoğun talep göstermesini sağlıyor. Konut ve çarşı alanlarının yanı sıra İTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Mert Şener tarafından tasarlanan özgün mimarisiyle bölgede öne çıkan proje, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumuyla dikkat çekiyor. 


27 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Terra Ataşehir'de 210 konut ve 3.100 metrekarelik ticari alan inşaatı planlanıyor. 


%1 KDV AVANTAJI 

İstanbul'un kentsel dönüşümünde aktif rol alan Kent Art İnşaat, Terra Ataşehir'le bir kentsel dönüşüm projesine daha imzasını...