27 / 04 / 2024

Ataşehir'de Fenerbahçe Koleji ve 80.Yıl Cumhuriyet Parkı'nın arsası 70 milyon 78 bin TL'ye satılık!

Ataşehir'de Fenerbahçe Koleji ve 80.Yıl Cumhuriyet Parkı'nın arsası 70 milyon 78 bin TL'ye satılık!

İstanbul Ataşehir Kayışdağı Mahallesi'nde yer alan Özel Fenerbahçe Koleji ve 80. Yıl Cumhuriyet Parkı'nın yer aldığı 26 bin 538 metrekarelik alan 70 milyon 78 bin 508 TL bedelle 30 Eylül 2014 saat 14:00'te ihale edilecek.




İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından, Ataşehir Kayışdağı Mahallesi İstanbul Caddesi mevkiindeki 228 pafta 1845 ada 18 parsel no'lu 26.538,75 metrekare yüzölçümlü arsa 70 milyon 78 bin 508 TL tahmini bedelle ihale edilecek.

Ataşehir de Fenerbahçe Koleji ve 80.Yıl Cumhuriyet Parkı nın arsası 70 milyon 78 bin TL ye satılık!

Kısmen park alanı, kısmen özel eğitim tesis alanı imarlı olan arsanın ihalesi 30 Eylül 2014 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.


1 - Yukarıda nitelikleri belirtilen Hazine adına kayıtlı taşınmaz mal 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36 ncı maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü" ile gösterilen gün ve saatte satışa çıkarılmıştır.

2 - İhaleye iştirak etmek isteyenlerin;

a) Bu iş için yatırılan geçici teminat bedeline ilişkin Teminat Makbuzu veya Banka Teminat Mektubunun şekil ve içeriğinin 2886 sayılı Kanunun 27 nci maddesi uyarınca yayınlanmış Devlet İhale Genelgelerinde belirtilen şartlan (süresiz ve limit içi olarak düzenleneceksin özelliği belirtilecek, banka teyit yazısı ile birlikte getirilecektir) taşıması gerekmektedir.

b) Gerçek kişilerin tasdikli (T C. kimlik numarasını içeren) Nüfus Hüviyeti Sureti veya aslı ibraz edilmek kaydıyla nüfus cüzdan fotokopisi, Tasdikli ikametgâh Belgesini özel hukuk tüzel kişilerinin, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekâletnameyi, Kamu tüzel kişilerinin ise, tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi,

Ortak katılım halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile birlikte; ihale saatine kadar tekliflerini içeren 2886 sayılı Kanunun 37 nci maddesine göre hazırlanan teklif zarflarını İstanbul Defterdarlığı Kat: l Cağaloğlu/İstanbul adresinde toplanacak olan İhale Komisyonu Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

3 - İhaleye ait şartname internet adresimizde ( www.ist-def.gov.tr) ve müdürlüğümüzde bedelsiz olarak görülebilir.

4 - Taşınmazların fiili ve imar durumu ile tapu kayıtlarındaki şerhler ve bedel takdirine ilişkin hususlar hakkında Hazineye karşı herhangi bir tazminat talebinde bulunulmayacaktır.

5 - İhaleye katılacakların nakit olarak yatırmak istedikleri geçici teminat makbuzlarını Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü ve Mal Müdürlükleri veznelerine başvurmak suretiyle temin edebilirler.

6 - Postadaki vaki gecikmeler kabul edilemeyecektir. Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İlan olunur.

8065/1-1


İhale ilanı için  tıklayın


Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com


Geri Dön