28 / 04 / 2024

Terra Ataşehir'in ön talep sürecine yoğun ilgi sürüyor!

Terra Ataşehir'in ön talep sürecine yoğun ilgi sürüyor!

İstanbul'un finans merkezi olarak öne çıkan Ataşehir'de inşasına başlanan Terra Ataşehir'in ön talep sürecine yoğun ilgi sürüyor. Avantajlı fiyatlarda son haftalara gelinen projede fiyatlar 105 bin TL'den başlıyor...




İSTANBUL'un finans merkezi olarak öne çıkan Ataşehir'de inşasına başlanan Terra Ataşehir'in ön talep sürecine yoğun ilgi sürüyor. Avantajlı fiyatlarda son haftalara gelinen projede 105.000 TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün. 


PROJENİN SON DURUM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Lansman süresince bölgeye ve projeye kıyasla daha ekonomik tutulan fiyatlar da Terra Ataşehir'e yatırımcıların yoğun talep göstermesini sağlıyor. Konut ve çarşı alanlarının yanı sıra İTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Mert Şener tarafından tasarlanan özgün mimarisiyle bölgede öne çıkan proje, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumuyla dikkat çekiyor. 


27 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Terra Ataşehir'de 210 konut ve 3.100 metrekarelik ticari alan inşaatı planlanıyor. 


%1 KDV AVANTAJI 

İstanbul'un kentsel dönüşümünde aktif rol alan Kent Art İnşaat, Terra Ataşehir'le bir kentsel dönüşüm projesine daha imzasını atıyor. 


Kentsel dönüşüm projesi olarak inşasına başlanan Terra Ataşehir'de konutlar %18 KDV oranından etkilenmeden %1 KDV oranına tabi tutuluyor. Alternatif ödeme planlarıyla ön talebin toplandığı Terra Ataşehir'de %25'i peşin, kalan kısmı ise 50 aya kadar 0 faizle, vade farkı ve banka olmadan veya 50 aydan uzun ödemeler için cazip faiz oranlarıyla banka kredisiyle daire sahibi olmak mümkün. 


Dairelerin 42 metrekare ile 248 metrekare arasında değiştiği Terra Ataşehir'de fiyatlar ise 96 bin TL'den başlıyor. Her zevke hitap edecek şekilde tasarlanan Terra Ataşehir'de stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 penthouse daire seçenekleri bulunuyor. Henüz yeni lanse edilmesine rağmen yoğun ilgiyle 65 dairenin rezervasyonunun yapıldığı proje 40 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. 


Habertürk Gazetesi


Geri Dön