18 / 05 / 2024

Terra Çarşı

Terra Çarşı

Terra Çarşı İstanbul’un hızla yükselen ticari değeri. Üstün ve farklı mimari özellikleriyle, çarpık kentleşmeden uzak ve planlı bir yapılaşmaya sahip Terra Çarşı bölgenin yeni buluşma merkezi olacak.

Terra Çarşı'da 155 bin liraya dükkan!

Terra Çarşı İstanbul’un hızla yükselen ticari değeri. Üstün ve farklı mimari özellikleriyle, çarpık kentleşmeden uzak ve planlı bir yapılaşmaya sahip Terra Çarşı bölgenin yeni buluşma merkezi olacak.

Terra Ataşehir Çarşı'da fiyatlar 135 bin liradan başlangıç gösteriyor!

Kent Art İnşaat Ataşehir'de yaptığı Terra Ataşehir Çarşı'da yer alacak 229 dükkânı satışa çıkardı. Projede dükkânlar iki seçenekli olarak 150 bin TL ve 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Terra Ataşehir Çarşı 2016'da teslim edilecek!

KentArt İnşaat Alaşehir'de yaptığı Terra Ataşehir Çarşı'da yer alacak 229 dükkanı satışa çıkardı Projede dükkanlar iki seçenekli olarak 150 bin TL ve 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Terra Ataşehir Çarşı'da metrekare küçüldü dükkan gideri azaldı!

Modüler sistemle İstanbul Finans Merkezi Ataşehir'de inşa edilen Terra Ataşehir Çarşı, tamamı köşe, minik dükkânlar ile kendi işinin patronu olmak isteyen girişimcilere ekonomik avantajlar sunuyor...

Terra Ataşehir Çarşı patron olmak isteyen girişimcilere ekonomik avantajlar sunuyor!

Modüler sistemle İstanbul Finans Merkezi Ataşehir’de inşa edilen Terra Ataşehir Çarşı, tamamı köşe, minik ve birbirinden şık dükkanlar ile kendi işinin patronu olmak isteyen girişimcilere ekonomik avantajlar sunuyor.

Terra Ataşehir Çarşı 135 bin TL'ye satışta!

TERRA Ataşehir, İstanbul Finans Merkezi'ni de sınırları içinde bulunduran Ataşehir'de, yükseliyor. Proje bünyesinde yer alan ve lansmanı gerçekleştirilen Terra Ataşehir Çarşı lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu...

Terra Ataşehir Çarşı satışa çıktı! 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Terra Ataşehir Çarşı satışa çıktı. Terra Ataşehir, İstanbul Finans Merkezi’ni de sınırları içinde bulunduran İstanbul’un hızla yükselen değeri Ataşehir’de, parlak bir gelecekle içiçe yeni bir nefes...

Terra Ataşehir Çarşı projesi 27 Şubat'ta görücüye çıkıyor!

Ataşehir’de, Türkiye’nin yeni ekonomik zirvesi İstanbul Finans Mekezi’nin yanıbaşında KENTART tarafından inşasına başlanan Terra Ataşehir Çarşı Projesi, 27 Şubat Perşembe günü düzenlenecek basın toplantısında tanıtılacak.

sahibinden.com'un Yeni Pazarlama Müdürü Hakkı Arıkan

Hakkı Arıkan, 15 Şubat 2010 tarihi itibari ile sahibinden.com'da "Pazarlama Müdürü" olarak yeni görevine başladı

Osf İnşaat, tecrübeli inşaat mühendisi arıyor!

Osf İnşaat, yol yapım işinde tecrübeli inşaat mühendisi arıyor!

Şimşekler İnşaat, mühendis arıyor

Yol yapım işinde tecrübeli,en az 5 yıllık mezun, inşaat mühendisi arıyor, Şimşekler inşaat ise  osf  isimli inşaat firması inşaat mühendisi arıyor

Şükrü Avşar: AFM'yi almak için görüşüyoruz

Avşar Yapım Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Avşar, AFM ile satın alma konusunda görüştüklerini söyledi

Mısır Çarşısı'nın restorasyona ihtiyacı var!

Tarihi Mısır Çarşısı'nın acilen bakıma alınması gerekiyor. Çünkü durumu içler acısı. Tavanı dökülüyor, duvarlar çatlak…

Terra Çarşı Haberi

Terra Çarşı

İstanbul Finans Merkezi’nin yanı başında yer alan Terra Çarşı İstanbul’un hızla yükselen ticari değeri. Üstün ve farklı mimari özellikleriyle, çarpık kentleşmeden uzak ve planlı bir yapılaşmaya sahip Terra Çarşı bölgenin yeni buluşma merkezi olacak. Terra Çarşı’da her iş için uygun olan ve modüler sistemle metrekareleri ihtiyaca göre oluşturulabilecek dükkanlar, çok cazip fiyatlar ve ödeme koşullarıyla sahiplerini bekliyor. Her dükkanın köşe dükkan olduğu Terra Çarşı, daha şimdiden parlak geleceğine hazır.


Modüler sistemle inşa edilen ve tüm dükkanları konum olarak köşe dükkan olan ticari üniteler, kullanım alanı itibarıyla brüt 27 metrekareden başlıyor. Teslim tarihi Ocak 2016 olarak ilan edilen dükkanlar 155.000 TL’den başlayan satış fiyatları ve 40 ay vade olanağı sağlayan 2400 TL’den başlayan taksit avantajlarıyla satışa sunuldu.


EŞSİZ BİR MİMARİ, HER NOKTASI...