05 / 05 / 2024

Terrace Doğa satışları

Terrace Doğa satışları

Türkiye'nin yükselen semtlerinden olan Zekeriyaköy'de inşa edilen Terrace Doğa'da geçtiğimiz ay başlayan satışlar tamamlanmak üzere.. Proje, 1965 yılında İstanbul'da kurulan İnanlar İnşaat tarafından gerçekleştiriliyor.

Konut satışları düşüyor, fiyatlar da gerileyecek mi? Uzman isim açıkladı: Ev alacaklar harekete geçmeli mi?

Türkiye’de Nisan'da konut satışlarında önemli bir gerileme kaydedildi. Gayrimenkul Danışmanı Nilüfer Kas, konutta hareketliliğin yaşanmasının beklediği tarih ile gelecek günlerdeki konut fiyatı beklentilerine ilişkin açıklama yaptı. Peki ev almak için şu an doğru zaman mı?

En fazla açığa satış yapılan hisseler belli oldu

Borsada toplamda 12 milyar 850 milyon Türk Lirası seviyesinde açığa satış gerçekleşti. Borsanın toplam işlem hacmi ise 76,2 milyar Türk Liradan 113,2 milyar Türk Liraya yükseldi. Verilere göre bugün gerçekleşen toplam işlem hacmi ise içindeki açığa satışların oranı yüzde 11,35 oldu.

Doğa Koleji satıldı mı?

Doğa Koleji satılmadı. Okullar rezil durumda. Maaşlar ödenmiyor. Öğretmenler de çalışanlar da perişan. Öğrenciler ve velileri şaşkın.

Altınbaşak Doğa satış ofisi!

Altınbaşak Doğa satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara'da Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde hayata geçirilen proje 63 daireden oluşuyor. 

Altınbaşak Doğa satış fiyatları!

Altınbaşak Doğa satış fiyatları haberimizde yer alıyor. Ankara Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa edilen projede 1 blokta 63 daire bulunuyor. 

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul 2016 satışları!

Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesi Aralık 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul 2016 satışları...

ABD'de yeni konut satışları Ağustos'ta yüzde 7.6 düştü!

ABD'de yeni konut satışları geçen ay 2007'den beri en hızlı artışı kaydetmesinin ardından geriledi. ABD Ticaret Bakanlığı'nın verilerine göre yeni konut satışları Ağustos'ta %7.6 düşerek 609 bin oldu.

Emlak Konut’un Ağustos ayı satışları yükseldi!

Emlak Konut’un ağustos satışları indirim kampanyasıyla sert yükseldi, şirketin sadece ağustosta elde ettiği satış geliri ilk yedi ayın üzerine çıktı.

Doğa Okulları'nın ilginç satış hikayesi!

Gazeteci Yazar Mahmut Övür, Urfalı iş adamı ve Şanlıurfaspor eski kulüp başkanı Fethi Şimşek tarafından kurulan ve geçtiğimiz günlerde satışı gerçekleşen Doğa Okulları'na dair bir yazı kalem aldı.

Doğu Karadeniz’de konut satışları yüzde 6,2 arttı!

2016 yılı Temmuz ayında Türkiye’de satılan konut sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 15,8 oranında azalarak 81 bin 343 olurken, aynı dönemde Doğu Karadeniz’de konut satışları yüzde 6,2 oranında artarak 2 bin 715 oldu.

İnşaat şirketlerinin Ağustos kampanyaları konut satışlarını yükseltecek!

15 Temmuz darbe girişimi etkisi ile temmuzda konut satışları hazirana göre yüzde 23.4 düştü. Ağustosta inşaat şirketlerinin başlattığı kampanyalarla bu tablonun yerini yüksek satış rakamlarına bırakması bekleniyor.

Doğa Kolejleri satıldı!

Doğa Okulları’nın yüzde 100 hissesi için nihai satış anlaşması 20 Ağustos 2016 tarihinde (bugün) imzalandı. Satış işlemi, Metal Yapı Konut ile Fethi Şimşek ve Turkven tarafından danışmanlık verilen yabancı yatırımcılar arasındaki anlaşmanın imzalanmasıyla sonuçlanmış oldu.

Acıbadem Bilim Doğa Ortaokulu icradan satışta!

Üsküdar, Altunizade'deki Özel Acıbadem Bilim Doğa Ortaokulu İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından satışa çıktı. İhale bedeli 70 milyon TL olan Acıbadem Bilim Doğa Ortaokulu ihalesi 25 Ekim'de yapılacak.

Terrace Doğa satışları Haberi

Terrace Doğa satışları

Doğa içinde yaşarken, İstanbul'un imkânlarından faydalanmayı hedefleyen projenin, keyifli bir ev arayan çocuklu aileler ve genç nesil için ideal seçenek olduğu belirtildi. Açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, sauna, güneşlenme terası, fitness, çocuk oyun alanı, çok amaçlı salon gibi sayısız ayrıcalığı ile sakinlerine farklı alternatif sunduğu ifade edilen projenin 2015 yılında tamamlanması bekleniyor. Üçüncü köprü ve 3. havalimanı sebebiyle ilginin arttığı Zekeriyaköy projesini anlatan yetkililer, “Bu yatırımla sadece ev almakla kalmıyor, önemli bir yatırım yapıyorsunuz” vurgusu yapıyor. Proje, 1965 yılında İstanbul'da kurulan İnanlar İnşaat tarafından gerçekleştiriliyor. Şirket, şimdiye kadar 220'nin üzerinde projeye imza...