02 / 05 / 2024

Terrace Mix 1+1

Terrace Mix 1+1

Yatırım ve yaşam değeri yüksek olan İnanlar İnşaat tarafından inşa edilen Terrace Mix projesinde, 1+1 dairelerde son fırsatlar sürüyor. Projedeki dairelerin satış fiyatları 119.000 TL’den başlıyor...

Terrace Mix Esenyurt ödeme kampanyası 2017!

İnanlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Terrace Mix projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Projede daire fiyatları 145 bin TL'den başlıyor...

Terrace Mix'te son daireler 1.610 TL taksitle!

Terrace Mix'te son dairelerde 1.610 TL'den başlayan taksit ödemesi kolaylığı sunuluyor. Terrace Mix Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor...

Esenyurt Terrace Mix daire fiyatları 2017!

Esenyurt Terrace Mix daire fiyatları 1+1'lerde 275 bin TL'den başlıyor. Terrace Mix Evleri'nde yüzde 20 indirim kampanyası başladı...

Terrace Mix Esenyurt'ta 230 bin TL'ye 1+1!

İnanlar inşaat imzası taşıyan Terrace Mix Esenyurt'ta yükseliyor. Konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Esenyurt Terrace Mix Evleri nerede?

Satış süreci devam eden Terrace Mix'te konutlar hemen teslim ediliyor. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki Esenyurt Terrace Mix Evleri nerede?

Terrace Mix Esenyurt'ta 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnanlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Mix projesi 20 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri yer alıyor.

İnanlar Terrace Mix'te 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnanlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta yükselen Terrace Mix projesinde daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede daire fiyatları 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Terrace Mix Rezidans satılık!

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen proje toplam 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Terrace Mix Rezidans satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Esenyurt Terrace Mix fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Esenyurt Terrace Mix fiyatları 139 bin TL' den başlıyor.

Terrace Mix'te 1+0 ve 1+1 dairelerde yatırım fırsatı!

İnanlar’ın Terrace Mix projesi de 1+0 ve 1+1 daireleriyle çağı yakalıyor, şıklığı, fonksiyonellik ile bir arada sunuyor. 1+0 ve 1+1 daireler küçük alanlarda büyük yaşam ve yatırım avantajları sunuyor.

Esenyurt Terrace Mix satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1'e kadar faklılık gösterdiği projede toplam 945 adet daire bulunuyor. Esenyurt Terrace Mix satış ofisi telefon numarası 444 20 02 olarak belirlendi.

Esenyurt Terrace Mix ev fiyatları!

Daire tiplerinin stüdyodan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Esenyurt Terrace Mix ev fiyatları 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Esenyurt Terrace Mix güncel fiyatları!

Esenyurt Terrace Mix güncel fiyatlarına göre daireler 139 bin TL'den başlıyor. İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Terrace Mix 1+1 Haberi

Terrace Mix 1+1

Yatırım ve yaşam değeri yüksek Terrace Mix projesinde, 1+1 dairelerin satış fiyatları 119.000 TL’den başlıyor. Özel kredi kolaylıkları, uygun ödeme koşulları ve İnanlar tarafından dönem dönem hazırlanan çeşitli kampanyalarla İstanbul’un İnanlar imzalı son 1+1 daireleri, pratik bir yaşam alanı ve kolayca kiralanabilecek, kazançlı  bir yatırım sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi görüyor. 


Son yıllarda hızla gelişen ve trend haline gelen Esenyurt’ta yükselen Terrace Mix; daireleri, home ofisleri ve bölgenin hızla artan değeriyle yaşam ve yatırımın ideal bir karışımı. 1+1 dairelerin yanı sıra İstanbul’da %1 KDV avantajının devam ettiği son projelerden olan Terrace Mix, gayrimenkul sektöründe eşine az rastlanır fırsatlar sunuyor. 

Terrace Mix’te yaşam alanı seçenekleri tabii ki sadece 1+1 dairelerde sınırlı değil. “İdeal karışım, ideal yaşam” olarak lanse edilen proje; her yaşama,...