05 / 05 / 2024

Terrace Su nerede

Terrace Su nerede

İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa edilecek Terrace Su Evleri 30 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek. Peki İnanlar Terrace Su ne zaman satışa çıkacak?

Terrace Su Atakent'in www.terracesu.com sitesi açıldı!

Terrace Su Atakent'in www.terracesu.com sitesi açıldı. İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri yer alıyor.

İnanlar Terrace Su projesi!

İnanlar Terrace Su projesi, Halkalı - Atakent'te inşa ediliyor. 160 adet ev ofisten meydana gelen proje toplam 30 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Kiwi su ısıtıcı fiyatları ne kadar, en uygun nerede satılıyor? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Cam, paslanmaz çelik, dayanıklı plastik gibi malzemelerden üretilen Kiwi elektrikli su ısıtıcılar; kullanışlı tasarımları, kaliteli malzemeleri ve cazip fiyatları nedeniyle büyük ilgi görüyor. Peki, Kiwi kettle kaç lira? İşte detaylar...

Sunyy Su Arıtma Cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi 

Sunny Fonte Plus Su Arıtma Cihazı, her an temiz ve sağlıklı suya kolaylıkla ulaşılabilecek teknolojiye sahiptir. Sahip olduğu teknik özellikler sayesinde dakikada 2 litre su üretebilen, 6 filtre 10 aşamalı cihaz bir çok kullanım alanı sunuyor.

Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve iş yerlerinin vazgeçilmezi su sebili aynı anda sıcak ve soğuk su elde etme açısından pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Soğutma ve ısıtma gücü yüksek tasarıma sahip Dijitsu su sebili elimin altında sıcak ve soğuk suyum olsun diyenlerin tercihi. Peki su sebilinin özellikleri neler? 

Siemens Damacanalı Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?08 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens Damacanalı Su Sebili işyerlerinin vazgeçilmezi ögesi olan su sebilleri kullanım açısından da pratik olduğu için tercih ediliyor. Peki Siemens Damacanalı Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Spring Water en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Şebeke sularına artık güven kalmadı, siz de bi su arıtma cihazı istiyorsanız ''Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma'' cihazı tam size göre olabilir Peki Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Yeşilyaka Su nerede?

Yeşilyaka Su nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yeşilyaka Su nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İnanlar İnşaat’a 11 suç duyurusu daha!

Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusunun ardından, Küçükçekmece’deki Terrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişi daha İnanlar İnşaat hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

İnanlar İnşaat'a nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusu!

İnanlar Çekmeköy Terrace Koru sitesinden aldıkları konutlarda dolandırıldıklarını söyleyen 16 kişi, nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan hakkında da kırmızı bültenle arama kararı çıkarılması istendi.

İnanlar Terrace Mix nerede?

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Esenyurt Terrace Mix projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Projede 437 adet daire ve 508 adet home ofis yer alıyor. Peki İnanlar Terrace Mix nerede?

Atakent Terrace Tema nerede?

Toplam 416 daireden meydana gelen Terrace Tema projesinde aylık taksitler 3 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Atakent Terrace Tema nerede?

Esenyurt Terrace Mix nerede?

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Esenyurt Terrace Mix projesi 7 blokta 437 adet daire ve 508 adet home ofisten oluşuyor. Peki Esenyurt Terrace Mix nerede?

Terrace Home İnanlar nerede?

İnanlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Terrace Home İnanlar projesi 23 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Projede 87 konut bulunuyor. Peki Terrace Home İnanlar nerede?

İnanlar Terrace Home nerede?

Teslimlerin hemen gerçekleştirildiği İnanlar Terrace Home projesi 23 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Peki İnanlar Terrace Home nerede?

Terrace Su nerede Haberi

Terrace Su nerede

Terrace Su Residence'de 160 adet konut bulunuyor. Tek bloktan oluşan proje Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne yakın mesafede yer alıyor. 


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Terrace Su Halkalı projesi 30 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Projede fiyat ve ödeme koşulları gibi detaylar netleşmedi. 

İnanlar Terrace Su ne zaman satışa çıkacak?

İnanlar İnşaat imzası ile, İstanbul Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçirilecek Terrace Su Konutları'nın 2 ay içerisinde satışa çıkması bekleniyor. 



Tel: 444 2 002

Web: http://www.terracesu.com/

Özge...