05 / 05 / 2024

Tes-İş

Tes-İş

CHP'li 6 milletvekili, özelleştirilmesi kararlaştırılan Kangal Termik Santrali'nde incelemelerde bulundu...

Emeklilik sistemi baştan sona değişiyor! Milyonlarca emekliye iki maaş birden! Maaşlarda kesinti olmayacak!

OVP ile birlikte TES de gündeme geldi. Çalışan emeklilik yaşı geldiği zaman hem SGK'dan emekli olacak hem de 60 yaşında TES çerçevesinde 2’nci emekli maaşını alacak. Aynı zamanda, iki emekli maaşını da herhangi bir kesinti olmadan alınabilecek. İşte detaylar...

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yunus Kaya tarafından kuruldu.

Denis Suıtes Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denis Suıtes Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Akdeniz tarafından kuruldu.

Tes Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tes Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bakırıköy'de Saeed Saremı ve Sait Aksoy ortaklığında kuruldu.

A'dan Z'ye tamamlayıcı emeklilik sistemi!

İlgili bakanlıklar tarafından üzerinde çalışılan yeni tamamlayıcı emeklilik sigortası sistemi (TES), büyük merak konusu haline geldi. Gözler bu sistemin detaylarına çevrildi.

MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'nin ilk etabı 525 günde tamamlanacak!

Maltepe'deki Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'nin temel atma töreninde konuşan Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özvar, "Bugün birinci etapta iki fakültemizin binalarının inşaatlarının temel atma törenini sizlerin teşrifleriyle gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz" dedi

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Kılıç ve Ferit Dilavar Kılıç ortaklığında kuruldu. 

Donat Turizm İşletme Taşımacılık Ve Otomotiv Tic.Ltd.Şti Ayasofya Donat Apart Ve Suıtes İstanbul Şubesi açıldı!

Donat Turizm İşletme Taşımacılık Ve Otomotiv Tic.Ltd.Şti Ayasofya Donat Apart Ve Suıtes İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Soma'da acele kamulaştırma kararı!

Soma'da 380 kV Soma Kolin TES - Tunçbilek Şalt EİH Projesi kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılıyor...

Tes İş Proje Uygulama İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tes İş Proje Uygulama İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Tes-İş İnşaat Mühendislik Ve Teknik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tes-İş İnşaat Mühendislik Ve Teknik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Alarko Holding'ten Kazakistan Alma-ata Çevreyolu açıklaması!

Alarko Holding, Alsim Alarko San. Tes. ve Tic. A.Ş.'nin katıldığı İhale ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yaptı.

Vestel'e ürün geliştirme süreci ödülü!

Vestel Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) tarafından Ürün Geliştirme Süreci Ödülüne layık görüldü.

Tes-İş Haberi

Tes-İş

CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, Hatay milletvekili Mevlüt Dudu, Kocaeli milletvekili Haydar Akar, Çanakkale milletvekili Ali Sarıbaş, İstanbul milletvekilleri Aykut Erdoğdu ve Melda Onur ile bir grup partili, otobüsle Elektrik Üretim AŞ'ye ait Kangal Termik Santrali'nin önüne geldi. 

     Burada işçilerle buluşan milletvekilleri ve partililer, termik santralin nizamiyesine kadar yürüdü. Daha sonra işletme yetkilileriyle görüşen milletvekilleri, basına kapalı gerçekleşen görüşme sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

     CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Aykut Erdoğdu, özelleştirme kararının yanlış olduğunu söyledi. 

     Kangal Termik Santrali'nin uzun zamandan beri ya çalışmadığını ya da kapasitesinin çok altında çalıştırıldığını savunan Erdoğdu, ''Ne yazık ki bugün Sivas Kangal Termik Santrali ve bağlı kömür madeni, iki şirketin savaş alanına dönmüş ve devlet...