17 / 05 / 2024

Tesbihane 15 şubesini Düzcede açtı

Tesbihane 15 şubesini Düzcede açtı

Tesbihane Düzce’de şubesi düzenlenen törenle açıldı. Anadolu’dan gelen yoğun talebe kayıtsız kalmayan Tesbihane, Çiçek ve Ersoy ailesinin girişimleriyle 15. Şubesini Düzce’de mehter marşları eşliğiyle açtı.

Başdaş 15. şubesini Karşıyaka'da açtı!

Başdaş Marketler zincirinin 15. halkası Karşıyaka Yeni Girne'de açıldı. Açılışa özel fiyatlar sunan Başdaş Market çevre halkından da büyük bir ilgi gördü.

Dardenia en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı!

Dardenia, en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı Dardenia, yeni şubesini 42 Maslak'ta açtı. Dardenia'nın hedefinde 2016 bitmeden kendi açacağı yeni restoranlarla minimum 15 şubeye ulaşmak var.

Eminevim, 100. şubesini Bursa'da açıyor!

Müşterilerine ‘Elbirliği Sistemi’ ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkânı sunan Eminevim, Türkiye’de 100. şubesini Bursa'da açıyor. Yönetim Kurulu ve Protokolün de katılacağı açılış 15 Ağustos pazartesi günü gerçekleşecek.

Tesbihane 15. şubesini Düzce'de açtı!

Tesbihane Düzce’de şubesi düzenlenen törenle açıldı. Anadolu’dan gelen yoğun talebe kayıtsız kalmayan Tesbihane, Çiçek ve Ersoy ailesinin girişimleriyle 15. Şubesini Düzce’de mehter marşları eşliğiyle açtı.

Akranlar Süpermarketler, Malatya Bostanbaşı’nda şube açtı!

İnşaat ve hayvancılık sektöründe hizmet veren ayrıca düğün salonu işletmeciliği yapan Akranlar A.Ş. marketler zincirini büyütmeye devam ediyor. Akranlar, 15. Şubesini Malatya’nın hızla gelişen bölgelerinden biri olan Bostanbaşı’nda açtı.

Forum 15. şubesini Diyarbakır'da açıyor!

Diyarbakır'da, Multi Türkiye ile Altındağ Gayrimenkul Yatırım şirketi ortaklığıyla 1500 kişinin istihdam edileceği, 120 milyon euroya mal olan "Forum Diyarbakır" adlı alışveriş merkezinin 27 Mayıs'ta açılacağı belirtildi.

Enerji Verimliliği Derneği 15. şubesini Van'da açtı!

Türkiye’de etkin projeler geliştiren Enerji Verimliliği Derneği, geçtiğimiz şubat ayında açılan Adana Şubesi’nin ardından, Van’da on beşinci şubesini açtı.

Odeabank, 15. şubesini Kayseri'de açtı!

Odeabank'tan yapılan açıklamaya göre geçen yıl ekim ayında faaliyetlerine başlayan banka şubeleşme sürecine Kayseri ile devam ediyor. Dün Melikgazi'de açılan şube bireysel kurumsal ve ticari bankacılık hizmetleri veriyor...

İş Bankası, Kuzey Kıbrıs'ta 15. şubesini açtı!

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali: "2012 yıl sonu itibariyle Kuzey Kıbrıs'taki şubelerimizin kredi hacmi 568 milyon TL'ye, mevduat hacmimiz ise 770 milyon TL'ye ulaştı"

Tavvuk'un ilk franchise şubesi 15 Nisan'da Sarıyer'de açılacak!

Keskinoğlu restoran markası Tavvuk'un ilk franchise şubesini 15 Nisan'da Sarıyer'de açıyor...

Matraş, 15. mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Matraş, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesindeki Maltepe Apartmanında, 15. mağazası olan Matraş Nişantaşı şubesini açtı...

Hoons, ilk şubesini İstanbul Kozyatağı'nda hizmete açtı!

Alman çevirme piliç markası Hoons, ilk şubesini İstanbul Kozyatağı'nda hizmete açtı. Hoons, üç yıllık program çerçevesinde Türkiye'de gerçekleştireceği 15 milyon Euro'luk yatırımla 50 şubeye ulaşmayı hedefliyor

Rusya'daki doğalgaz boru hattı inşası 15,5 milyar avro olarak belirlendi!

Rus Gazprom Güney Akım Doğal Gaz Boru Hattı’nın inşasının maliyetiyle ilgili yaptığı yeni değerlendirmede, projenin daha önce açıkladıkları gibi 8,6 milyar değil, 15,5 milyar avroya mal olacağını kaydetti.

Tesbihane 15 şubesini Düzcede açtı Haberi

Tesbihane 15 şubesini Düzcede açtı

Tesbihane Düzce Şubesi, yatırımcılar Çiçek ve Ersoy ailesi tarafından Büyük Camii Karşısı Kuyumcular Sokak üzerinde faaliyete başladı. Açılışa Vali Ali Fidan, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Faruk Özlü, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Ak Parti İl başkanı Hikmet Keskin, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Alay Komutanı Bilal Güvenir, AK Partili yöneticiler, Bazı STK temsilcileri, Siyasi Parti yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Yapılan konuşmaların ardından Tesbihane dualarla...