28 / 04 / 2024

tesco kipa biga

tesco kipa biga

Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.Ş, Çanakkale'de Biga mağazasının açılışı bugün gerçekleştirildi...

Tesco Kipa resmen Migros'a devredildi!

Rekabet Kurulunca, Tesco Overseas Investments Limited kontrolündeki Tesco Kipa AŞ hisselerinin belli oranının Migros tarafından devralınması işlemi uygun bulundu.

Kipa, Migros'a devredildi!

Kipa hisselerinin yüzde 95,5'nin Tesco Overseas Investments Limited'den Migros Ticaret AŞ'ye devri işlemi, Rekabet Kurumu tarafından onaylandı.

A101, Çağrı Semt marketlerini satın alıyor!

Tesco Kipa’nın Migros’a satışı sonrası yeni bir satın alma planı da açıklandı. 210 şubesi bulunan Semt Çağrı Marketleri, A101’e satılıyor.

Tesco Kipa, Migros'a satıldı!

Tesco, Türkiye'deki iştiraki Tesco Kipa'nın yüzde 95,5 hissesini Migros'a sattı. Migros Tesco Kipa için 302,3 milyon TL ödeyecek.

Tesco Kipa, resmen Migros'un oluyor!

İngiliz sermayesi Tesco Kipa, resmen Migros Ticaret'e satıldı. Sky News'in haberine göre anlaşma bugün içinde resmen açıklanacak.

Migros'tan Tesco Kipa açıklaması!

Migros ile Tesco Overseas Investments Limited'in, Tesco Kipa'nın pay devrine ilişkin gizli nitelikte görüşmeler sürdürüldüğü bildirildi. İşte Migros'tan Tesco Kipa açıklaması...

Anadolu Grubu, Kipa marketlerini satın alacak!

Son dönemlerin birleşme ve satın alma işlemlerinde en hareketli sektörü perakende oldu. Sektördeki son gelişme ise İngiliz perakende devi Tesco ile kısa süre önce Migros’u bünyesine katan Anadolu Grubu arasında yaşanıyor.

Çanakkale Biga Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

biga’da Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi ve Biga Belediyesi Hamdi Gençoğlu Aile Sağlığı Merkezi ve Çocuk Bakım Evi açılışı yapıldı.

Çanakkale Biga Şehir Parkı için proje çalışması başladı!

Çanakkale Biga Belediye Başkanı İsmail Işık’ın seçim vaatlerinden biri olan, ‘Biga’ya nefes aldıracak proje’ olarak tanımlanan Şehir Parkı proje çalışması başladı. Işık, proje uygulama alanında basın mensuplarını bilgilendirdi.

Biga Yeniceköy'ün geçici imar planı doğalgaz firmasına gönderildi!

Yeniceköy Mahallesi Halk Meclisi, ‘Çaylar Başkandan’ sloganıyla Karadayı Kıraathanesi’nde toplandı. Çavuşköy ile birlikte referandum sonucu Biga’ya dahil olan Yeniceköy Mahallesinde gerçekleşen Halk Meclisine mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Çanakkale Biga'da galericiler sitesi kurulacak!

Biga Belediyesi, Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası ortaklığında gerçekleşen toplantıda galericiler için kurulması düşünülen site hakkında ön görüşme yapıldı.

Çanakkale Biga'da dar gelirliler için TOKİ Konutları yapılacak!

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık’ın, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Işık, “Dar gelirli vatandaşlarımız için küçük ebatlarda konutlar yapılacak. İmar Planı içinde onlara ayrılan yerde o konutlar yapılacak” dedi.

Konya'daki Kipa Alışveriş Merkezi yıkılıp yerine AVM yapılacak!

Dedeman Konya Otel karşısında, Sille Yolu üzerinde bulunan eski ismiyle Kipa Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında tamamen kapanıyor. AVM binası yıkılıp yeniden yapılacak.

tesco kipa biga Haberi

tesco kipa biga


Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.Ş'nin Sakarya Mahallesi Terminal Caddesi No:1-3/1 Biga Çanakkale adresinde, 374 m2 satış alanlı, Biga Mağazası, bugün hizmete...