16 / 05 / 2024

tesco tayland Çin

tesco tayland Çin

İngiltere'nin en büyük perakendecisi Tesco Tayland Malezya'daki birimlerini 10.6 milyar dolar karşılığında  CP Grubu'na satmak için anlaştı...

Tayland kripto para karlarına vergi getiriyor!

Tayland, bütçe açığını kapamak için 30 seneden uzun zamandır ilk defa hisse senedi alım-satımına vergi getirmek için düğmeye bastı. Böylelikle gündemden düşmeyen kripto para karları da belli bir oranda vergilendirilmiş olacak.

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile İnan Yankaç tarafından kuruldu.

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile İnan Yankaç tarafından kuruldu.

Tesco Tayland Malezya'daki birimlerini 10.6 milyar dolara sattı!

İngiltere'nin en büyük perakendecisi Tesco Tayland Malezya'daki birimlerini 10.6 milyar dolar karşılığında  CP Grubu'na satmak için anlaştı...

Adana Şehir Hastanesi Tayland’a örnek oldu!

Adana Şehir Hastanesi, Japonya’nın en büyük yatırım ve ticaret şirketlerinden Sojitz, Tayland’da Kamu Özel İş Birliği modeli (PPP) kapsamında hayata geçecek yeni proje için örnek oldu.

Yaşar İpek, Tayland'da cami yaptırıyor!

Ünlü şarkıcı Yaşar İpek, geçtiğimiz günlerde birkaç arkadaşı ile birlikte gittiği Tayland tatilinde karşısına tesadüfen bir cami çıkınca duygusal anlar yaşadı. İpek, Naka Adası'ndaki Müslüman köylülere, adada bulunan, tentelerden inşa edilmiş caminin yenilenmesi için yardım etti.

Tayland İnşaat Mühendislik Mimarlık Turizm Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayland İnşaat Mühendislik Mimarlık Turizm Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Taylan Çetinkaya imzasıyla kuruldu.

Tesco Kipa, Migros'a satıldı!

Tesco, Türkiye'deki iştiraki Tesco Kipa'nın yüzde 95,5 hissesini Migros'a sattı. Migros Tesco Kipa için 302,3 milyon TL ödeyecek.

Tesco Kipa, resmen Migros'un oluyor!

İngiliz sermayesi Tesco Kipa, resmen Migros Ticaret'e satıldı. Sky News'in haberine göre anlaşma bugün içinde resmen açıklanacak.

Migros'tan Tesco Kipa açıklaması!

Migros ile Tesco Overseas Investments Limited'in, Tesco Kipa'nın pay devrine ilişkin gizli nitelikte görüşmeler sürdürüldüğü bildirildi. İşte Migros'tan Tesco Kipa açıklaması...

Tayland Prensesi'ne 40 bin dolarlık tuvalet yapıldı!

Tayland Prensesi Maha Chakri Sirindhorn için, Kamboçya'ya yapacağı 3 günlük ziyaretin 1 gününü geçireceği kentte 40 bin dolarlık tuvalet inşa edildi. Tuvaletin maliyeti ise 66 Kamboçyalının ortalama yıllık ücretinden fazla.

Tesco Kipa ile Beğendik anlaşamadı!

Tesco Kipa bazı mağazalarının devri için Beğendik ile yürüttüğü görüşmelerin anlaşılamadan sona erdiğini açıkladı. Kipa CEO'su Bill O'Neill, "Bu tür görüşmelerin anlaşma sağlanamadan sona ermesi olasılığı her zaman vardır" dedi.

Çin'in Pan-Asya Demiryolu Ağı'nda inşaat Mayıs 2016'da başlayacak!

Çin ve Tayland arasında imzalanan anlaşma ile Bangkok'un merkez olacağı "Pan-Asya Demiryolu Ağı" projesinde ilk adım atıldı. Projede inşa aşamasının Mayıs 2016'da başlaması öngörülüyor.

tesco tayland Çin Haberi

tesco tayland Çin

Tesco Tayland Malezya`daki birimlerini 10.6 milyar dolar karşılığında satıyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; Tesco Tayland ve Malezya'daki birimlerini şirketin borçları da dahil 10.6 milyar dolar işletme değeri üzerinden CP Grubu'na satmak için anlaştı.

Satışın tamamlanmasının ardından Tesco, hisselerin birleştirilmesiyle özel temettü yoluyla hissedarlara yaklaşık 5.0 milyar sterlin (6.6 milyar dolar) ödeyecek.

ÇİN'DEN DE ÇIKMIŞTI

Tesco 25 Şubat'ta Çin'de devletin kontrolündeki China Resources Holdings (CRH) ortak girişimindeki yüzde 20 hissesini satarak, Çin'den çıkışını gerçekleştirmişti.

Tesco Kipa resmen Migros'a...