25 / 07 / 2024

tesisler kurmak ve işletmek

tesisler kurmak ve işletmek

Fude Petrokimya Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Baykan Çelik tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

18-28 yaş arasındaki gençlere destek müjdesi! Genç Girişimci Desteği ne kadar? Hemen başvuru şartlarına bakın! 

Kendi işini kurmak ve gelirini ticaretten elde etmek isteyen gençler için Genç Girişimci Desteği veriliyor. Peki Genç Girişimci Desteği nasıl alınır? Genç Girişimci Desteği ne kadar? 

Yuva kuracaklar yatak ve baza hediyeli bu düğün paketi tam size göre! 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Yeni ev kurmak yeni bir düzen kurmak gibidir. Yeni evinize ve yeni düzeninize gerekli olan eşyalar işte bu pakette. Grand düğün paketi alana yatak+baza hediye. İşte haberin detayları.

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

Migros'tan flaş hamle! Elektrikli araçlara şarj hizmeti sunacak!

Migros Ticaret AŞ, elektrikli araçlara elektrik enerjisi sağlamak için şarj üniteleri ve şarj istasyonları kurmak ve şirketin işlettiği yerlerde şarj şebekesi ve şarj istasyonları işletmek üzere yeni bir anonim şirket kurmaya karar verdi.

Rus zenginler gayrimenkul için Birleşik Arap Emirlikleri'ne akın ediyor!

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Avrupa Birliği'nden gelen mali yaptırımların sıkılaşmasıyla beraber Rus zenginler iş kurmak ve gayrimenkul satın almak için Birleşik Arap Emirlikleri'ne yöneldi. 

Erboy Turistik Tesisler İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sirkeci Şubesi açıldı!

Erboy Turistik Tesisler İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sirkeci Şubesi  200 bin TL sermaye bedeli  ile Havva Boyacı Johnson tarafından açıldı.

Mod Endüstriyel Tesisler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mod Endüstriyel Tesisler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıfat Akçakayalı tarafından kuruldu.

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Nurullah Karagöz ve Deniz Ulutaş tarafından kuruldu.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Sit alanları ve milli parklar imara açılıyor mu?

Milletvekilleri tarafından hazırlanarak TBMM'ye sunulan yasa teklifine göre milli parklar, tabiat parkları, tabiat anıtları, tabiatı koruma alanları, doğal SİT ve sulak alanlarda, Turizm Bakanlığı’nın onayı ile 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri de dahil turistik tesisler yapılabilecek.

Turizm sektöründe aşı yetmezse bir daha açılamayacak tesisler var!

Ege Bölgesi belediye başkanları turizm sektörünün batma noktasına geldiğini ve tatil beldelerinde aşılamaya başlanılmasını istedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Şu dönemde devredilen dükkânlar görüyoruz, kiralık yazan görüyoruz. Aşı yetişmezse bir daha açılmayacak tesisler görürüz" dedi.

Ceyhan'da imar ve ruhsat rüşvetine 5 tutuklama!

Adana'da suç örgütü kurmak, rüşvet ve irtikap soruşturmasında, eski Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın da aralarında yer aldığı 5 zanlı tutuklandı.

tesisler kurmak ve işletmek Haberi

tesisler kurmak ve işletmek

Fude Petrokimya Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Baykan Çelik tarafından kuruldu. 

Fude Petrokimya Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a) Petrokimya, kimya ve diğer sanayi alanlarında yurtiçi ve yurtdışında fabrikalar, tesisler kurmak ve işletmek, b) Petrokimyasal maddeler, kimya ve diğer maddelerin elde edilmesi için gerekli ham maddeler ve yardımcı maddeler, malzeme ve kimyasal maddeleri yurt içinden ve yurt dışından tedarik ederek işlemek, bu maddeleri üretmek, yurtiçi ve yurtdışı ticaretini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Fude Petrokimya Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres; İDEALTEPE MAHALLESİ DENİZCİLER CAD.NO:22/7...