09 / 05 / 2024

teski atölyeleri

teski atölyeleri

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğünce hizmete sunulan yeni Araç ve Bakım Onarım Atölyesinin açılış töreni Süleymanpaşa İlçesinde geniş çaplı bir katılımla yapıldı.

Gaziantep'te deprem psikolojisi meslek edindirilerek atlatılacak...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesinde ekonomik hayatı yeniden canlandırmak adına eni ticaret merkezleri açıyor. Bu merkezlerde, kadın ve gençlere yönelik mesleki eğitim ve iş atölyeleri ile hem meslek sahibi yapmak hem de deprem psikolojisini atlatılması amaçlanıyor. İşte ayrıntılar...

Bitlis'teki tekstil atölyeleri binaları 10 yıllığına kiraya verilecek!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, Bitlis Beş Minare'deki tekstil atölyeleri binalarını 10 yıllığına kiraya verilecek.

Güngören Millet Bahçesi planları onaylandı! 

TOKİ'nin İstanbul Güngören Millet Bahçesi için hazırladığı imar planları bugün askıya çıkarıldı. Millet Bahçesi kapsamında, 34 bin metrekarelik araziye yapılacak millet bahçesinde, millet kıraathanesi, ibadethane, sanat atölyeleri, tenis-basketbol, voleybol gibi spor alanları yapılacak...

Bayraklı Belediyesi şantiye binasının temeli atıldı!

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi’ndeki şantiye binasının temeli atıldı. Şantiye binasında inşaat, marangoz, elektrik ve demir ile araç bakım atölyeleri bulunacak.

Alligator Boya'dan Garantili Uygulama Hizmeti!

Alligator Boya, Renk Atölyeleri bayileri için sisteme aldığı “Garantili Uygulama Hizmeti” projesini hayata geçirdi.

Tekirdağ Kumbağ yağmur suyu hattının temeli atıldı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Teski tarafından planlanan Süleymanpaşa ilçesi Kumbağ Mahallesi kanalizasyon ve kısmi yağmur suyu inşaatının temeli atıldı.

Antalya Kumluca'ya yeni kültür merkezi geliyor!

Antalya'nın Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya yeni projelerden bahsetti. Çetinkaya, İlçemize içinde kütüphanesi, eğitim atölyeleri, salonları olan bir kültür merkezi yapıyoruz dedi.

Tekirdağ Çerkezköy kanalizasyon inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü yatırımlarına devam ediyor. Teski tarafından projelendirilen Çerkezköy kanalizasyon inşaatının temeli Kızılpınar Mahallesinde atıldı.

Ankara'da kent bakım atölyeleri bakım onarım üssü haline dönüştü!

Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerinin kapı, pencere, masa gibi ihtiyaçlarını karşılayan kent bakım atölyeleri, adeta Ankara’nın bakım-onarım üssü gibi çalışıyor.

ANKAmall'da çocuklara inşaat atölyesi kuruldu!

ANKAmall’da çocukların yaratıcılığını geliştiren çocuk atölyeleri devam ediyor. Anne babalar alışveriş yaparken çocuklar için hem sosyalleştiren, hem geliştiren atölyeler farklı seçeneklerle tüm çocukların verimli zaman geçirmesini de sağlıyor.

Kadir Has Üniversitesi'nde gayrimenkul satış atölyeleri başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Gayrimenkul Geliştirme Akademisi sektör firmalarının ve yöneticilerinin dinamik piyasa koşullarına uyumunu destekleyecek Satış Atölyelerini Mayıs’ta başlatıyor.

İstanbul'daki Cer atölyeleri ‘otel’ olacak!

Ege Yapı Group, Kağıthane ve Yedikule’de, toplam değeri 1.3 milyar liralık projelere başlıyor. Firma, Yedikule’de cer (Lokomotif motorlarına bakım) atölyelerini restore ederek turizme kazandıracak.

Kahramanlar'daki arsaya rezidans onayı çıktı!

Kahramanlar'daki eski Tekel Yaprak Tütün Bakım İşletme Atölyeleri'nin bulunduğu arsaya rezidans onayı çıktı. Gürel ve Özgener ailelerinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığından satın aldığı Tekel binalarının 1/5 bin ölçekli imar planı değiştirildi.

teski atölyeleri Haberi

teski atölyeleri


Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğünce hizmete sunulan yeni Araç ve Bakım Onarım Atölyesinin açılış töreni Süleymanpaşa İlçesinde geniş çaplı bir katılımla yapıldı.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın da katıldığı törende, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münür Karaevli de hazır bulundu.


Açılışta, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, atölyenin faaliyete geçmesiyle birlikte TESKİ hizmetlerinin daha da hızlanacağını belirtti ve başta TESKİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.


Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ta, tesisin Tekirdağ kazandırılmasında emeği olan Başkan Albayrak ve TESKİ Yönetimine teşekkür ederken tesisin Tekirdağ'a hayırlı olmasını diledi.


Başkan Albayrak da, yeni atölyenin TESKİ ve Tekirdağ iline hayırlı ve...