17 / 05 / 2024

TETSİAD 2014 projeleri

TETSİAD 2014 projeleri

Türkiye’de ev tekstili sektörünün kalbi, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği ( TETSİAD ) 2014 yılının ilk 4 ayını kapsayan ihracat rakamlarını açıkladı.

Çin’in pazar kaybı Türk ev tekstiline yarayacak!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİ- AD) Başkanı Ali Sami Aydın, Trump ile birlikte Çin'in ABD pazarında güç kaybedeceğini, oluşacak açığın Türk ev tekstili sektörüne yarayacağını söyledi.

TETSİAD'ın acı günü: Cemal Kırayoğlu vefat etti!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Kırayoğlu hayatını kaybetti. TETSİAD taziye ilanı yayınlattı.

Adıyaman Kahta'da 2017'de 5 okul hizmete girecek!

Adıyaman'ın Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta'da devam eden yatırımları ve yeni projeleri basın mensupları ile paylaşarak ilçede çok ciddi yatırımların olduğunu söyledi.

Şevki Demirci Kocaeli Çayırova'daki projeleri anlattı!

30 Mart seçimlerinden önce vatandaşa 30 vaatte bulunan Şevki Demirci’nin projeleri genellikle alt ve üst yapı çalışmalarını içeriyor. Son günlerde yaşadığı sıkıntıları atlatabilirse Demirci verdiği sözleri tutabilir.

Türk kadını ev tekstili sektöründe büyük rol oynuyor!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” yaklaşırken, tekstil sektöründe kadın istihdamının önemine dikkat çekiyor. Türkiye’de yaklaşık 1 milyon kadın tekstilden ekmeğini kazanıyor.

Türk ev tekstili ürünlerine İran'dan yoğun ilgi!

Ambargonun kalkması ardından bütün gözler İran’a çevrildi. Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Türk ev tekstili ürünlerinin; İran pazarında iyi bilinen, marka adı ile aranılan bir konuma sahip olduğunu ifade ediyor.

Türk ev tekstili sektörü yeni pazar arayışında!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) 2016 yılında sektörün yeni pazarlara yöneleceğini belirtiyor. Ortadoğu’da yaşanan sorunlar, ev tekstilcilerini yeni pazar yaratabilecekleri ülkelerde arayışa yönlendirdi.

İşte ev tekstilinde yeni rota!

TETSİAD 2016 yılında sektörün yeni pazarlara yöneleceğini belirtiyor. Piyasalardaki daralma, Rusya krizi ve Ortadoğu’da yaşanan sorunlar, ev tekstilcilerini yeni pazar yaratabilecekleri ülkelerde arayışa yönlendirdi.

Yıldız Holding, pladis adıyla tek bir şirket çatısı altında birleşti!

Kasım 2014 yılında United Biscuits'i satın alarak tamamıyla global bir oyuncu olan Yıldız Holding, ana odağı olan bisküvi ve çikolata işlerini , pladis adıyla tek bir global şirket altında birleştirdi.

Kartepe Belediyesi restorasyon projeleri hazırlatacak!

Kültürel değerlere sahip çıkmak ve eski yapıları geleceğe taşımak adına Kartepe Belediyesi, restorasyon projeleri hazırlatacak.

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

Ev tekstili sektörü 5 yılda 25 milyar dolar döviz getirdi!

TETSİAD: "Ev tekstili sektörü, son 5 yılda gerçekleştirdiği 15,4 milyar dolarlık ihracata, komşu ülkelerle yapılan bavul ticareti de eklendiğinde 25 milyar dolar döviz girdisi sağladı" dedi.

Ev tekstili sektörü 25 milyar dolar döviz getirisi sağladı!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD), ev tekstilinin son 5 yılda yaklaşık 25 Milyar dolar döviz getirdiğini açıkladı.

TETSİAD 2014 projeleri Haberi

TETSİAD 2014 projeleri

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) 2014 yılı ilk 4 aylık ihracat rakamlarını açıkladı. Buna göre; 2013 Ocak- Nisan ayları arası, Türk ev tekstili ihracat rakamları 1.017.682.990 Dolar iken yüzde 11’lik artışla, 2014 Ocak-Nisan ayları arasında 1.137.810.384 Dolara yükseldi.


Türkiye’de ev tekstili sektörünün kalbi, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) 2014 yılının ilk 4 ayını kapsayan ihracat rakamlarını açıkladı. Geçen yılın aynı dönemiyle karşılaştırıldığında, yüzde 11 oranında bir artışla atağa geçen sektör, rakamı 1.017.682.990 Dolar’dan 1.137.810.384 Dolar’a çıkardı.


Türk Malı Algısının Artırılması Hedefleniyor

Ev tekstili alanında otorite olan TETSİAD, sektöre kattığı yenilik ve çağdaş bakışı açısı ile her geçen gün dünya çapında “Türk Malı” algısının artması için çalışmalar yürütmeye devam ediyor.  Yurt içi ve yurt dışı...