04 / 05 / 2024

tetusa çeşme projeleri 2015

tetusa çeşme projeleri 2015

TETUSA, 40 milyon dolarlık yatırımla büyük bir termal tesis kuracak. 2018'de tamamlanması planlanan proje ile Çeşme'nin hayalini kurduğu turizm 12 aya yayılmış olacak.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Çeşme'deki projelere ilişkin açıklama!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Deniz Sipahi, bugünkü köşesinde Çeşme'deki projeleri kaleme aldı. 

Çeşme Sheraton Oteli değişiyor! Çatı katı 15 milyon Euro!

Son dönemde birçok şirketin yeni gayrimenkul projeleri başlattığı Çeşme’de, bir yenilik de Dilek Holding’in olan Çeşme Sheraton Oteli’nde gerçekleşecek... 

Çeşme Villagio ve Estilo 16 Aralık'ta satışta!

Çeşme'de hayata geçirilen Villagio ve Estilo projeleri 16 Aralık'ta satışa çıkıyor. Projelerin teslimlerinin 24 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Folkart Çeşme proje fiyatları!

Folkart Çeşme proje fiyatları 321 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Çeşme projeleri Folkart Hills ve Folkart Blu, Mayıs 2017'de teslim edilecek...

Folkart Çeşme ev fiyatları!

Folkart Çeşme projeleri Folkart Hills ve Folkart Blu satışa sunuldu. Folkart Hills ve Folkart Blu Çeşme projeleri 2017'nin yazı başlamadan teslim edilecek...

Folkart Yapı'dan Çeşme'ye 250 milyonluk 2 proje!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle Türkiye'nin en büyük inşaat grubu olmaya aday Folkart Yapı, Çeşme'de satışına başladığı 'Folkaıt Blu' ve "Folkart Hills' projeleri ilk kez tanıttı.

Çeşme Tetusa Oasis Aqupark Temmuz'da açılacak!

İZMİR'in Çeşme ilçesinde, yapımı devam eden ve tamamlandığında Türkiye'nin en büyük su parklarından biri olacak olan Tetusa Oasis Aqupark'ın temmuz ayı içerisinde hizmete açılmasının hedeflendiği bildirildi.

Ordu Dayınlı Köprüsü ve Kurtlu Çeşme restore edilecek!

Kültürel miraslarını gelecek nesillere aktarmak amacıyla yeni projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gülyalı Kestane Mahallesi’nde bulunan tarihi Dayınlı Köprüsü ve Kurtlu Çeşme’nin restorasyonu için çalışma başlattı.

Homes, Çeşme Paşalimanı'nda yeni projeye başladı!

Almanya'da önemli konut projeleri yapan Homes şirketi Çeşme Paşalimanı'nda yeni bir projeye başladı.Daire fiyatlarının 600 bin euro'dan başladığı projenin 2016 yılının Haziran ayında tamamlanması bekleniyor.

Çeşme'de turizm 12 aya yayılacak!

TETUSA, 40 milyon dolarlık yatırımla büyük bir termal tesis kuracak. 2018'de tamamlanması planlanan proje ile Çeşme'nin hayalini kurduğu turizm 12 aya yayılmış olacak.

Çeşme Termal Turizm Tesisi ihalesini TETUSA kazandı!

Çeşme'de termal turizm tesisi için, Bakanlığın olumlu görüş bildirmesinin ardından açılan ihaleyi TETUSA AŞ. kazandı. 2018'de tamamlanması planlanan proje ile Çeşme'nin hayalini kurduğu turizm 12 aya yayılmış olacak.

Çeşme'ye termal turizm tesisi geliyor!

ÇEŞME’ye termal turizm tesisi kazandırmak için 2005’te yolan çıkan İzmirli 60 ortaklı TETUSA, nihayet amacına ulaştı. sağlık bakanlığı’nın olumlu görüş bildirmesinin ardından açılan ihaleyi TETUSA A.Ş. kazandı.

Artaş Ataköy Çobançeşme'de projeye başlıyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, eylül ayından itibaren gündemdeki yeni projeleri hayata geçireceklerini vurgulayarak, Ataköy Çobançeşme’de yine Kale Endüstri Holding’in arazisindeki projeyi satışa çıkaracaklarını söyledi.

tetusa çeşme projeleri 2015 Haberi

tetusa çeşme projeleri 2015

Çeşme'de termal turizm tesisi ihalesini TETUSA (Termal Turizm Sağlık Merkezi A.Ş.) kazandı, ilçenin 12 ay turizm hayali gerçekleşecek. Çeşme'ye termal turizm tesisi kazandırmak için 2005'te yolan çıkan İzmirli 60 ortaklı TETUSA, nihayet amacına ulaştı. Sağlık bakanlığı'nın olumsuz kararı nedeniyle yıllardır rafta bekleyen termal turizm tesisi için, bakanlığın olumlu görüş bildirmesinin ardından açılan ihaleyi TETUSA A.Ş. kazandı. Yaklaşık 85 dönüm araziyi 35 yıllığına kiralayan TETUSA, 40 milyon dolarlık yatırımla aquapark, estetik cerrahi, tedavi kür merkezi, yüzme havuzu, yaşlı bakım evi, otel ve kapsamlı spor alanlarının yer aldığı büyük bir termal tesis kuracak. 2018'de tamamlanması planlanan proje ile Çeşme'nin hayalini kurduğu turizm 12 aya yayılmış olacak. 


İDDİALI BİR PROJE 

Hürriyetcom.tr'den Mete Tamer Omur'un haberine göre, TETUSA (Termal Turizm Sağlık Merkezi A.Ş.) Yönetim Kurulu...