04 / 05 / 2024

TEVAK acı günü

TEVAK acı günü

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın Mütevelli Üyesi Aysel Şahin vefat etti. Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) taziye ilanı yayınlattı.

TEVAK'ın acı günü! Hasan Küçüközkan vefat etti!

Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK)'ın Mütevelli Üyesi Hasan Küçüközkan vefat etti. Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) taziye ilanı yayınlattı.

TEVAK'ın acı günü! Yaşar Tüzüner vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) mütevelli üyesi Yaşar Tüzüner vefat etti.

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Çelik Yapı'nın acı günü! Hacer Gülten Bayramgil vefat etti!

Çelik Yapı Proje İmalat Montaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Korkut'un Kayınvalidesi Hacer Gülten Bayramgil vefat etti.

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Acıgöl projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

AC Yapı'nın konkordato davası 19 Şubat'a ertelendi!

Ali coşkun tarafından 2008 yılının Ocak ayında kurulan AC Yapı resmen konkordato istemişti. Şirketin konkordato davası duruşma günü 19 Şubat tarihine ertelendi.

İÇDAŞ'ın acı günü! Hacı Gülser Aslan vefat etti!

İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. ve grup şirketlerinin kurucularından Tacettin Aslan'ın eşi Hacı Gülser Aslan vefat etti. Merhum Aslan'ın ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

BESA'nın acı günü! Salih Bezci'nin babası Durali Bezci vefat etti!

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

TEVAK'ın acı günü! Muazzez Gel vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) Milletvekili Üyesi Muazzez Gel vefat etti. TEVAK taziye ilanı yayınladı.

Süzer Grubu'nun acı günü! Süleyman Kara vefat etti!

Süzer Grubu'nun İcra Kurulu Üyesi ve Finans Direktörü Kemal Yılmaz ile eşi Gülşen Yılmaz'ın babaları vefat etti. Süzer Grubu taziye ilanı yayınladı.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

Göçay İnşaat acı günü! Zafer Derin vefat etti!

Göçay İnşaat'ın idari işler çalışanı Zafer Derin vefat etti. Göçay İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Akkök Holding'in acı günü! Güzide Ataünal vefat etti!

Akkök Holding'in CFO'su İcra Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özlem Ataünal'ın kayınvalidesi Güzide Ataünal vefat etti.

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. çalışanı Yüksek Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Tara Ailesi taziye ilanı yayınladı.

TEVAK acı günü Haberi

TEVAK acı günü

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın Mütevelli Üyesi Aysel Şahin vefat etti. Şahin'in cenazesi dün Ankara Kocatepe Camii'nde kılınan ikindi namazına müteakip defnedilmiştir. Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) taziye ilanı yayınlattı.


Bizde www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...