30 / 04 / 2024

Tevfik Aksoy

Tevfik Aksoy

Kutup Proje Danışmanlık Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Şimşek ve Tevfik Aksoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da 4.Levent, Sultanselim Mahallesi'nde kuruldu.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na çok sert Kanal İstanbul yanıtı!

Çılgın proje Kanal İstanbul'a 'cinayet projesi' diyerek karşı çıkan İBB Başkanı İmamoğlu'na, Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'dan çok sert cevap geldi...

Aksoy AKS İnşaat Nakliyat Hayvancılık Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy AKS İnşaat Nakliyat Hayvancılık Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Cesur Aksoy tarafından kuruldu.

Mehmet Tevfik Göksu'dan Kemerburgaz Kent Ormanı açıklaması!

İBB’nin, yapımına 2015'te başladığı Kemerburgaz Kent Ormanı yarın hizmete açılacak. Mevcut İBB yönetiminin ‘İmara değil halka açıyoruz’ ilanına ise İBB AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu sert tepki göstererek, "Basit bir algı operasyonu yapılıyor" dedi.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Mehmet Tevfik Göksu: İstanbul'da 2 bin 864 toplanma alanı var!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul’da yaşanan deprem sonrası merak edilen deprem toplanma alanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Göksu, “İstanbul’un şu anda toplanma alanı sorunu yok" dedi...

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

İlay Aksoy'dan konut alımında vatandaşlık verilmesine tepki!

İYİ Partili İlay Aksoy 250 bin dolarlık emlak alan yabancıların Türk vatandaşlığına geçirilmesine tepki gösterdi. Aksoy, yasanın yeniden düzenlenmesi gerektiğini belirtti. 

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin bulunduğu alanda başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Tevfik Göksu: Kentsel dönüşüm tarihi bir fırsat!

2. Kentsel Gelişim Zirvesi'nde konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Kentsel dönüşümün fırsatından yararlanarak şehirlerimizi insan yüzlü, planlı şehirlere, ekonomik kalkınmış, mutlu ve huzurlu şehirlere dönüştürebiliriz" dedi.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yıkım başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Millet Bahçesi olacak' dediği Mersin'deki Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yıkım çalışmaları başladı. 

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu Millet Bahçesi olacak!

Mersin'de 1951'den 2014 yılına kadar hizmet veren tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yıkım çalışmaları başladı. Tevfik Sırrı Gür Stadyumu Millet Bahçesi olacak.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sportif tesisleşme anlamındaki önemli yatırımları arasında yer alan Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Tevfik Aksoy Haberi

Tevfik Aksoy

Kutup Proje Danışmanlık Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Şimşek ve Tevfik Aksoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da 4.Levent, Sultanselim Mahallesi, Sultanselim Caddesi'nde kuruldu. 


Kutup Proje Danışmanlık Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; şirket amaç ve konusu aşunlardır : 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye...