02 / 05 / 2024

Tevfik Bilgen kimdir

Tevfik Bilgen kimdir

Türkiye - Yunanistan İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkan Vekili Tevfik Bilgen, "AB ülkelerinin bile güvenmediği Yunanistan`a Türkiye`nin de kısa vadede biraz uzakta durması lazım" dedi.

Yunanistan'ın adaları satılıyor mu?

Zor bir dönemden geçen Yunanistan’ın adalarının satıldığı yönündeki efsane Türk-Yunan İş Konseyi Başkanı Bilgen’in de önüne gelmiş. Bilgen’e 7 milyon Euro’ya ada satmak istemişler.

Tevfik Türel, ABD ve Türkiye’de hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışıyor?

Tevfik Türel kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Şeker GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Tevfik Türel ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Tevfik Nane daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Tevfik Nane'nİn eğitim hayatı nasıldı?

Tevfik Yamantürk Kimdir?

Tevfik Yamantürk kimdir? Tevfik Yamantürk’ün mesleği nedir? Tevfik Yamantürk hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tevfik Erpek kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Vakıf GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyeliği'ne seçilen Tevfik Erpek kimdir? Tevfik Erpek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tevfik Erpek'in biyografisi...

Yatırımcılar Yunanistan'dan uzak durmalı!

Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkan Vekili Tevfik Bilgen, “AB ülkelerinin bile güvenmediği Yunanistan'a Türkiye'nin de kısa vadede biraz uzakta durması lazım” dedi.

Türk yatırımcıya Yunanistan uyarısı!

Türkiye - Yunanistan İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkan Vekili Tevfik Bilgen, "AB ülkelerinin bile güvenmediği Yunanistan`a Türkiye`nin de kısa vadede biraz uzakta durması lazım" dedi.

Tevfik Bilgen: Türk yatırımcı Yunanistan'dan uzak durmalı!

Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkan Vekili Tevfik Bilgen, "Avrupalılar bile Yunanistan'a yatırım yapmak için veya borç vermek için çok istekli görünmüyorlar. Türkiye'nin de kısa vadede biraz uzakta durması lazım" dedi.

Tevfik Yamantürk kimdir?

Güriş İnşaat yöneticilerinden Tevfik Yamantürk kimdir? Güriş İnşaat ne zaman ve kim tarafından kuruldu? Tevfik Yamantürk ve Güriş İnşaat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Danyal Tevfik Çiper kimdir?

Mimar Danyal Tevfik Çiper kimdir? Mimar Danyal Tevfik Çiper, hayatı boyunca hangi projelere imza attı? Mimar Danyal Tevfik Çiper'in hayata geçirdiği en önemli projeleri neler? İşte Danyal Tevfik Çiper...

Tevfik Türel kimdir?

Kointaş İnşaat ortağı ve Yeni Projeler Geliştirme Sorumlusu Tevfik Türel kimdir? Türk Amerikan İşadamları Derneği üyesi olan Tevfik Türel, hangi üniversitede sertifika programı çerçevesinde Gayrimenkul Finansmanı üzerine ders veriyor?

Mehmet Tevfik Göksu kimdir?

Esenler Belediye Başkanı Mühendis - Sosyolog Mehmet Tevfik Göksu kimdir? Göksu'nun 2019 yerel seçimlerinde de AKP'den Esenle Belediye Başkan Adayı olarak çıkarılması bekleniyor.

Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir?

31 Mayıs 2013 tarihi itibariyle Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir? Ayla Dumankaya Pirinççi bugüne kadar nerede, hangi görevlerde bulundu? İşte Ayla Dumankaya Pirinççi biyografisi...

Helim Kurt kimdir?

Er-sa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Helim Kurt kimdir? Helim Kurt inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl adım attı? Helim Kurt, Er-sa İnşaat'ı ne zaman kurdu?

Tevfik Bilgen kimdir Haberi

Tevfik Bilgen kimdir

Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkan Vekili Tevfik Bilgen, "Avrupalılar bile Yunanistan'a yatırım yapmak için veya borç vermek için çok istekli görünmüyorlar. Biz AB dışında bir ülke olarak rahat hareket etme imkanı bulamayacağımız bir Yunanistan pazarına gidersek zorlanacağız. AB ülkelerinin bile güvenmediği Yunanistan'a Türkiye'nin de kısa vadede biraz uzakta durması lazım" dedi.


Bilgen, Yunanistan'ın içinde bulunduğu durum, Türk yatırımcıların ülkeye mesafesi ve üçüncü kurtarma paketinin kapsamları konusunda AA muhabirine açıklamalarda bulundu.


Avro Bölgesi liderlerinin sunduğu "86 milyar avroluk üçüncü kurtarma paketi" hakkında değerlendirmelerde bulunan Bilgen, koşullar arasında yer alan 50 milyar avroluk özelleştirmeye dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı:


"Bu çok daha önceden beri konuşulan bir özelleştirme ve hala yapılmadı. Bu konu herkesin tahmin yürütebileceği bir konu olmasına rağmen, Türk olarak çekinerek yorum...