04 / 05 / 2024

Tevfik Lav Spor Tesisleri açıldı mı

Tevfik Lav Spor Tesisleri açıldı mı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Esenler Spor Külliyesi için 25 milyon 480 TL harcanacak!

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi'nin AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Esenler İlçesi için spor külliyesi yapılacağını açıkladı. Proje için toplamda 25 milyon 480 bin TL harcanacak.

Esenler'e Spor Külliyesi ve Spor Vadisi müjdesi!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçede toplam 284 bin metrekare alanda Spor Külliyesi ve Spor Vadisi projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Türkiye'nin en büyük spor vadisi Esenler'e yapılacak!

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Türkiye'nin en büyük spor vadilerinden birini yapacaklarını açıkladı.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin bulunduğu alanda başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sportif tesisleşme anlamındaki önemli yatırımları arasında yer alan Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Manisa'daki eski spor tesislerinin yerine yenisi yapılıyor!

Kentin dört bir yanına spor tesisleri inşa eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Lav Spor Tesisinde yapımına başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri yükseliyor!

Manisa’ya spor tesislerinin kazandırılması için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehre modern bir tesis daha inşa ediyor.

Manisa'ya yeni spor tesisi inşa ediliyor!

Manisa’nın spor alanı ihtiyacının giderilmesi noktasında önemli yatırımlar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, zaman içerisinde yıpranan Tevfik Lav Spor Tesisi’ni yıkarak yerine modern bir tesis inşa ediyor.

Tevfik Lav Spor Tesisi yeniden inşa edilecek!

Manisa’nın spor alanındaki ihtiyacını gidermek adına Manisa Büyükşehir Belediyesi yeni yatırımlar planlıyor. Büyükşehir Belediyesi, zaman içerisinde yıpranmış olan  Tevfik Lav Spor Tesisi’ni yıkarak yerine modern bir tesis inşa edecek. 

Tevfik Göksu: Esenler Belediyesi projeleriyle markalaşacak!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu yeni dönemde, "Huzur ve Umut Şehri" sloganıyla yürütülecek çalışmalar kapsamında ilçeyi marka şehir yapmayı hedefliyor. Esenler Spor Köyü'nü kuracaklarını söyledi...

Tevfik Göksu: Türkiye'nin ilk spor köyünü kuruyoruz!

Esenler’de sağlık, kültür ve kamu binası altyapısını bitirdiklerini, eğitim altyapısının ise yüzde 80’ini sağladıklarını vurguladı. Yeni dönemde spor altyapısını güçlendirmek için çalışacaklarını söyleyen Göksu, “Türkiye’nin ilk spor köyünü kuruyoruz...

Tevfik Lav Spor Tesisleri açıldı mı Haberi

Tevfik Lav Spor Tesisleri açıldı mı

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri, yarın  açılıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, açılış öncesi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Manisa Valisi Ahmet Deniz ile beraber, Tevfik Lav Spor Tesislerinde incelemeler yaptı. Başkan Cengiz Ergün ve Vali Deniz’e Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Manisa Futbol Kulübü Başkan Vekili Engin Anlı, Manisa Futbol Kulübü Yönetimi, Manisa Futbol Kulübü CEO’su Levent Devrim, Manisa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Başkan Danışmanları eşlik etti.

Vali Deniz’den Tesise Tam Not

Başkan Ergün, Vali Deniz ve beraberindekiler, Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde yatakhane binasından futbol sahasına kadar tüm donatı alanlarını inceledi. Modern tesisteki tenis kortta teniste oynayan Vali...