07 / 05 / 2024

Tevfik Özlü kimdir

Tevfik Özlü kimdir

Akciğer Sağlığı ve Yoğun Bakım Derneği (ASYOD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada Modern kent yaşamı astım ve alerjiyi beslediğini dile getirdi...

Tevfik Türel, ABD ve Türkiye’de hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışıyor?

Tevfik Türel kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Şeker GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Tevfik Türel ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Tevfik Nane daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Tevfik Nane'nİn eğitim hayatı nasıldı?

Tevfik Yamantürk Kimdir?

Tevfik Yamantürk kimdir? Tevfik Yamantürk’ün mesleği nedir? Tevfik Yamantürk hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tevfik Erpek kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Vakıf GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyeliği'ne seçilen Tevfik Erpek kimdir? Tevfik Erpek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tevfik Erpek'in biyografisi...

Faruk Özlü kimdir?

Faruk Özlü, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı oldu. Peki, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı Faruk Özlü kimdir? Faruk Özlü, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tevfik Göksu: Kentsel dönüşüm tarihi bir fırsat!

2. Kentsel Gelişim Zirvesi'nde konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Kentsel dönüşümün fırsatından yararlanarak şehirlerimizi insan yüzlü, planlı şehirlere, ekonomik kalkınmış, mutlu ve huzurlu şehirlere dönüştürebiliriz" dedi.

Özlem Tekay kimdir?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Üyelerini seçiyor. Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsızlık Beyanı alınan Özlem Tekay kimdir? Özlem Tekay bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Tarihi Ahmet Tevfik Paşa Konağı yıkılıyor!

Kars Kalesi’nin eteklerinde, tarihi Taş Köprü'yle hamamlar bölgesinde bulunan Ahmet Tevfik Paşa Konağı’nın da aralarında bulunduğu tarihi evler bakımsızlık ve ilgisizlikten dolayı yıkılmaya yüz tuttu.

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Erşat Hürmüzlü kimdir?

Erşat Hürmüzlü, STFA İnşaat Grubu Yönetim Kurulu üyesi oldu. Peki, Erşat Hürmüzlü kimdir? Erşat Hürmüzlü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erşat Hürmüzlü'nün biyografisi..

Salih Hızlı kimdir?

Manisa Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kimdir? Salih Hızlı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Hızlı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Hızlı..

İş makineleri pazarı hızlı gelişen 3. ülkeyiz!

Prof. Dr. Tevfik Güngör Uras, Dünya gazetesindeki köşe yazısında, iş makineleri pazarını analiz etti. Türkiye'nin iş makineleri pazarı hızlı gelişen 3. ülke olduğunu yazan yazarın tespitleri şöyle:

Tevfik Özlü kimdir Haberi

Tevfik Özlü kimdir


Günlük kent yaşamının adeta kaçınılmaz unsurları haline gelmiş faktörlerin, astım ve alerjik hastalıkların gelişmesine, artmasına ve tetiklenmesine neden olabildiği bildirildi.


Akciğer Sağlığı ve Yoğun Bakım Derneği (ASYOD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sigara kullanımı, kapalı mekanlarda, ofislerde yaşama, duvardan duvara halılar, oda spreyleri, yer döşeme, halı ve yüzey temizliğinde kullanılan temizleyicilerin astım ve alerjik hastalıkları olanlarda çeşitli etkilere yol açtığını vurguladı.


Deterjan veya şampuanlar, "mis gibi kokan" çamaşır deterjanları ve yumuşatıcılar, gıda katkıları içeren endüstriyel işlem görmüş besinler, egzoz gazları ve atmosfer kirliliği, ev içindeki ısınma, pişirme amaçlı yakıtlardan yayılan gazlar, böcek, sinek öldürücü sprey ilaçlarının da astım ve alerjik hastalıkları etkilediğini dile getiren Özlü, şöyle konuştu:


"Artık günlük kent yaşamının adeta kaçınılmaz unsurları haline gelmiş...