29 / 04 / 2024

Tezahürad Reklam Ajansı müşteri portföyü

Tezahürad Reklam Ajansı müşteri portföyü

Beyaz eşyadan züccaciyeye; tekstilden mobilyaya; elektronikten, halıya, perdeden, kozmetiğe kadar toplam 80 Bin çeşit ürünle İstanbul’un en gözde semtlerinde hizmet veren İrfan Home, reklam faaliyetlerini uzman kadrosuna emanet etti...

Gayrimenkul sektöründe kurallar değişti: 'Feragat Çağı' başlıyor!

Alaaddin Reklam Ajansı tarafından hazırlanan “2024 Gayrimenkul Trendleri” raporunda 2024 yılı gayrimenkul sektörü için yeni bir dönemin başlangıcı ile ilgili mesaj verildi. 

Tezka Yapı Malzemeleri Medikal Reklam Ajansı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezka Yapı Malzemeleri Medikal Reklam Ajansı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çay tarafından kuruldu.

Kira göçü emlak sektörünü dönüştürüyor! İkinci kademe şehirler de hareketlenecek!

Alaaddin Reklam Ajansı tarafından hazırlanan “2023 Gayrimenkul Trendleri” raporunda, Kovid-19 salgınıyla başlayan ve barınma maliyetlerinin yükselmesiyle devam eden zorunlu kira göçünün, ikinci kademe şehirlerdeki emlak piyasasını önümüzdeki beş sene içinde geliştireceğini ileri sürüldü.

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Sarı  ve Erdal Sarı tarafından kuruldu.

Doğrum Elektronik Reklam Ajansı İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğrum Elektronik Reklam Ajansı İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Mermer tarafından kuruldu.

Bilen Group Reklam Ajansı Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bilen Group Reklam Ajansı Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can İşbilen tarafından kuruldu.

Karadeniz Grup Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Grup Otomotiv İnşaat Reklam Ajansı Nakliyat Orman Ürünleri Temiz. Ve San. Tic. Ltd. Şti. bugün Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alişan Demiral tarafından kuruldu.

Tiffany Offices projesinin reklam ajansı Beyaz Creative oldu!

Florida Eyaleti West Palm Beach şehrinde hayata geçirilen Tiffany Offices projesinin reklam ajansı İstanbul merkezli Beyaz Creative oldu...

Tutal Reklam Ajans Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tutal Reklam Ajans Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de Muammer Kutlu ve Ateşali Göker ortaklığında kuruldu. 

Altınas Kargo Turizm Reklam Ajansı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınas Kargo Turizm Reklam Ajansı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghasem Mostafalou tarafından kuruldu.

Cyh İnşaat Reklam Ajans Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cyh İnşaat Reklam Ajans Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ceyhun Ünlü tarafından Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ofisa Plus Yönetim Danışmanlık Yapı İnşaat Reklam Ajans ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofisa Plus Yönetim Danışmanlık Yapı İnşaat Reklam Ajans ve Ticaret Limited Şirketi Sekan Günak tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erdem Ajans Reklam İnşaat Medya Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Erdem Ajans Reklam İnşaat Medya Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 bin TL sermaye ile 15 Kasım'da açıldı. 

Tezahürad Reklam Ajansı müşteri portföyü Haberi

Tezahürad Reklam Ajansı müşteri portföyü

Tezahürad Reklam Ajansı, müşteri portföyüne sektörünün önemli oyuncusu İrfan Home’u dâhil etti. 

Reklam sektörünün öncü isimleri arasında yer alan TEZAHÜRAD Reklam Ajansı, müşteri portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor.  Kreatif alanda çözüm ortaklarına hizmet veren TEZAHÜRAD Reklam Ajansı, İrfan Home ile el sıkıştı. 


1966’dan günümüze beyaz eşyadan züccaciyeye; tekstilden mobilyaya; elektronikten, halıya, perdeden, kozmetiğe kadar toplam 80 Bin çeşit ürünle İstanbul’un en gözde semtlerinde hizmet veren İrfan Home, reklam faaliyetlerini uzman kadrosuna emanet...