04 / 05 / 2024

TFRS bilançosu varlık toplamı

TFRS bilançosu varlık toplamı

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün SPK düzenlemeleri çerçevesinde verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletlerin toplamının kamuya son açıklanan konsolide TFRS bilançosu varlık toplamına oranı yüzde 0 oldu.

Ev sahipleri ile kiracı kavgalarının 1 yıllık bilançosu açıklandı: En az 11 kişi hayatını kaybetti, 46 kişi yaralandı!

Yüzde 25 zam sınırı ve tahliye konusu sebebiyle sık sık anlaşmazlık yaşayan ev sahipleri ile kiracıların karıştığı kavgaların bilançosu hesaplandı. İşte ayrıntılar...

Konutta son 5 yıl bilançosu! Konut fiyatlarında balon var mı? 

Dünya konut fiyatlarında son 4 yıldır rekor kırıyor. Peki, Türkiye'deki konutlarda balon var mı? İşte son 5 yıl konut bilançosu...

Depremin faturası belli oldu! Yıkım ve enkaz kaldırma bilançosu 12 milyar lira!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından fatura belli oldu. Yıkım ve enkaz kaldırma bilançosu 12 milyar lira! İşte sektör uzmanlarının o açıklamaları...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün TFRS bilançosu varlık toplamı yüzde 0 oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün SPK düzenlemeleri çerçevesinde verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletlerin toplamının kamuya son açıklanan konsolide TFRS bilançosu varlık toplamına oranı yüzde 0 oldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün TFRS bilançosu varlık toplamı yüzde 13,32 oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün teminat, rehin, ipotek ve kefaletlerin toplamının kamuya son açıklanan konsolide TFRS bilançosu varlık toplamına oranı, 4 Ocak 2019 tarihi itibarıyla yüzde 32,78 iken 20 Kasım 2020 tarihi itibarıyla yüzde 13,32 olarak gerçekleşti. 

Sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruluyor!

Bankalar sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruyor. Yeni yapıyla bankalar donuk alacaklarını bilançodan çıkaracak. Şirketler ise tek bir varlık yönetimiyle muhatap olacak.

Konut sektörünün 4 yıllık bilançosu!

Konut sektörünün 4 yıllık durgunluk ve düşüş döneminin bilançosu hazırlandı. Verilere göre, düşen fiyatlar yanında düşen faizler ve artmakta olan kredi kullanımı ise konut sektörünü canlandırdı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün TFRS bilançosu varlık toplamı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün kamuya son açıklanan konsolide TFRS bilançosu varlık toplamına oranı, 23 Aralık 2016 tarihi itibarıyla yüzde 52,40 iken 4 Ocak 2019 tarihi itibarıyla yüzde 32,78 olarak gerçekleşti...

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikası borsada!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama A.Ş'nin 200 milyonluk kira sertifikası 23 Şubat 2018'de borsada işlem görmeye başlayacak. 

Vakıf Varlık Kiralama 135 milyonluk kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama 135 milyon TL tutarlı, 120 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikasının satışını tamamladı.

Vakıf Varlık'tan 120 milyon TL'lik kira sertifikası ödemesi!

Vakıf Varlık Kiralama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) pay dışında sermaye piyasası aracı işlemlerine ilişkin açıklama yaptı..

TF Varlık Kiralama kira sertifikası ihracı için başvuru yaptı!

TF Varlık Kiralama A.Ş. kira sertifikası ihracına ilişkin gerekli iznin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı..

Katılım Varlık Kiralama 500 milyonluk kira sertifikası ihraç edecek!

Katılım Varlık Kiralama 500 milyon TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere yurt içinde kira sertifikaları ihraç edecek. 

TFRS bilançosu varlık toplamı Haberi

TFRS bilançosu varlık toplamı

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) SPK düzenlemeleri çerçevesinde verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletlerin toplamının kamuya son açıklanan konsolide TFRS bilançosu varlık toplamına oranı hakkında açıklama yaptı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün SPK düzenlemeleri çerçevesinde verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletlerin toplamının kamuya son açıklanan konsolide TFRS bilançosu varlık toplamına oranı, 20 Kasım 2020 tarihi itibarıyla yüzde 13,32 iken 7 Ocak 2021 tarihi itibarıyla oran yüzde 0 (Sıfır) oldu. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
SPK düzenlemeleri çerçevesinde verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletlerin toplamının kamuya son açıklanan konsolide TFRS bilançosu varlık toplamına oranı, 20 Kasım 2020 tarihi itibarıyla % 13,32 iken 7 Ocak 2021 tarihi itibarıyla oran % 0 (Sıfır) olmuştur.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün TFRS bilançosu...