03 / 05 / 2024

TG Yapı Şehir Işıkları teslim tarihi

TG Yapı Şehir Işıkları teslim tarihi

Ataşehir Şehir Işıkları iletişim bilgileri kapsamında konutlara ulaşım sağlamak için belirlenen telefon numarası 0216 315 84 84... Projede yer alan konutların fiyatları 300 bin TL'den başlıyor

Tg İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tg İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Güneş tarafından kuruldu.

Ksp Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Ksp Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL Hikmet Atalay ve Kadir Ötgüç ortaklığında kuruldu.

Erden Timur yeni şirket kurdu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur yeni şirket kurdu. TG Kandilli Gayrimenkul Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Akış Metal Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akış Metal Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Berna Ötgün tarafından kuruldu.

TGÜB'ten Taksim İlkyardım Hastanesi Yangını açıklaması!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) 5 Nisan Perşembe günü İstanbul Gaziosmanpaşa’daki Taksim İlkyardım Hastanesi’nde meydana gelen yangın felaketine ilişkin basın açıklaması yaptı..

Cc Aht Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cc Aht Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Özkorkut ve Can Pütgül ortaklığında kuruldu. 

TG İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TG İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gökhan Şaban Kosif tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Levent Akgerman kimdir?

TGÜB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman oldu. Peki, Levent Akgerman kimdir? Levent Akgerman bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Levent Akgerman..

TGÜB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman oldu!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği 25. Kuruluş Yılı’nı kutladı. Türkiye Gazbeton sektörünün bir araya geldiği gecede Kamu Kurum ve Kuruluşları, üniversiteler, sanayi dünyası, inşaat sektörü, mimarlar ve STK temsilcilerinden oluşan davetliler yer aldı

Gazbeton kullanımıyla yüzde 50 enerji tasarrufu mümkün!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, yapı sektöründe değişim beklediklerini vurgulayarak, "Çerçevede gazbeton kullanılan binalarda yüzde 50 enerji tasarrufu sağlanabilir'' dedi.

Muş'ta Mis Dental Diş Hastanesi açıldı!

Düzenlenen açılış törenine Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Müftü Yardımcısı Tahsin Ötgüç, kamu kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. Belediye Başkanı Feyat Asya, bu tür yatırımlara ciddi ihtiyaçların olduğunu söyledi.

TG Organizasyon Danışmanlık ve İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TG Organizasyon Danışmanlık ve İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Aslı Funda Erişken tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Ataşehir, Yenisahra Mahallesi, Koç Caddesi'nde kuruldu.

Türkiye gazbetonda Avrupa lideri!

TGÜB) Yönetim Kurulu Başkanı Hinginar: "Türkiye gazbeton konusunda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer almaktaydı, 2015 itibaren lider ülke olmanın gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

TG Yapı Şehir Işıkları teslim tarihi Haberi

TG Yapı Şehir Işıkları teslim tarihi

Şehir Işıkları projesi, Ataşehir Bölgesi içinde TG Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 111 konuttan meydana gelen Şehir Işıkları Ataşehir Evleri'nde 3 blok bulunuyor. Projedeki bloklar 10'ar katlı olarak tasarlandı. 


Toplam arsa alanı 2 bin metrekare olarak belirlendiği TG Yapı Şehir Işıkları projesinde konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


TG Yapı Şehir Işıkları fiyat listesi!

2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 300 bin liradan;

3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 400 bin liradan;

5 oda 1 salon dairelerin fiyatları 650 bin liradan başlıyor. 




TG Yapı Şehir Işıkları...