30 / 06 / 2024

tgs

tgs

THY ile TAV Holding'in ortak iştiraki olan Turkish Ground Services, 30 havayolu firmasıyla daha anlaşarak yer hizmeti verdiği müşteri sayısını 114'e çıkardı. TGS, 30 şirketle daha anlaşma imzaladı.

TGS Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

TGS Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin  TL sermaye bedeli ile Yasemin Kamiloğlu tarafından kuruldu.

Ekpet İnşaat 12 adet MAN kamyon daha aldı!

İnşaat, mühendislik, danışmanlık ve taahhüt alanlarında 30 yıldır güçlü projeler yürüten Ekpet İnşaat, filosunu 12 adet MAN kamyon daha kattı. Şirket, kısa süre önce filosuna kattığı 10 adet MAN TGS 41.420’den duyduğu memnuniyetle, 12 araçlık yeni yatırımında da MAN’ı tercih etti...

THY ve HAVAŞ, İstanbul Yeni Havalimanı için anlaştı!

THY ile TGS'deki ortağı HAVAŞ arasında, İstanbul Yeni Havalimanı için anlaşmaya varıldığı bildirildi...

THY’nin yer hizmetleri ihalesini TGS kazandı!

TAV, TGS Yer Hizmetleri AŞ'nin Türk Hava Yolları'nın (THY) açmış olduğu toplam sekiz havalimanının yer hizmetleri ihalesini kazandığını bildirdi. TGS'nin, söz konusu ihaleyi en iyi teklifi vermek suretiyle kazandığı bildirildi.

TAV THY'nin 8 havalimanı için teklif verdi!

TAV Havalimanları Holding'in tamamına sahip olduğu HAVAŞ ve bu şirketin yüzde 50 hissedar olduğu TGS Yer Hizmetleri, THY'nin sekiz havalimanının yer hizmetleri için açtığı ihaleye teklif verdi.

TGS, 30 havayolu şirketiyle yer hizmeti anlaşması yaptı!

THY ile TAV Holding'in ortak iştiraki olan Turkish Ground Services, 30 havayolu firmasıyla daha anlaşarak yer hizmeti verdiği müşteri sayısını 114'e çıkardı. TGS, 30 şirketle daha anlaşma imzaladı.

TGS Grup'tan Akbük Güneş Evler'de 56 bin Euro'ya!

TGS Grup tarafından inşa edilen Akbük Güneş Evler projesi iki etap halinde inşa ediliyor

tgs Haberi

tgs


Türk Hava Yolları (THY) ile TAV Holding'in ortak iştiraki Turkish Ground Services (TGS), 30 havayolu firmasıyla yer hizmeti sağlama konusunda anlaşma yaptı.  


Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Atatürk Havalimanı başta olmak üzere Türkiye'nin en büyük 8 havalimanında, havayolu şirketlerine yer hizmeti sağlayan TGS, 30 şirketle daha anlaşma imzaladı. 


TGS, böylece Qatar Airways, Jet Time, Transaero ve Freebird'un da aralarında bulunduğu 30 havayolu şirketine servis sağlayacak. Şirket, yer hizmeti verdiği müşteri sayısını 114'e çıkardı.


Malaysia Airlines, Gulf Air, Air India, Air Canada, Iran Air, Air Baltic'in de tercihi olan TGS, Tailwind ve Jordan Aviation gibi 22 şirketle de anlaşma yenileyerek, yer hizmetleri pazarındaki payını yüzde 12 arttırdı. 


Yeni anlaşmalar için birçok havayolu şirketiyle görüşmeler sürdüren TGS, yaz sonuna kadar hizmet sağladığı havayolu sayısını...