30 / 06 / 2024

TGS, 30 havayolu şirketiyle yer hizmeti anlaşması yaptı!

TGS, 30 havayolu şirketiyle yer hizmeti anlaşması yaptı!

THY ile TAV Holding'in ortak iştiraki olan Turkish Ground Services, 30 havayolu firmasıyla daha anlaşarak yer hizmeti verdiği müşteri sayısını 114'e çıkardı. TGS, 30 şirketle daha anlaşma imzaladı.




Türk Hava Yolları (THY) ile TAV Holding'in ortak iştiraki Turkish Ground Services (TGS), 30 havayolu firmasıyla yer hizmeti sağlama konusunda anlaşma yaptı.  


Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Atatürk Havalimanı başta olmak üzere Türkiye'nin en büyük 8 havalimanında, havayolu şirketlerine yer hizmeti sağlayan TGS, 30 şirketle daha anlaşma imzaladı. 


TGS, böylece Qatar Airways, Jet Time, Transaero ve Freebird'un da aralarında bulunduğu 30 havayolu şirketine servis sağlayacak. Şirket, yer hizmeti verdiği müşteri sayısını 114'e çıkardı.


Malaysia Airlines, Gulf Air, Air India, Air Canada, Iran Air, Air Baltic'in de tercihi olan TGS, Tailwind ve Jordan Aviation gibi 22 şirketle de anlaşma yenileyerek, yer hizmetleri pazarındaki payını yüzde 12 arttırdı. 


Yeni anlaşmalar için birçok havayolu şirketiyle görüşmeler sürdüren TGS, yaz sonuna kadar hizmet sağladığı havayolu sayısını 120'ye yükseltmeyi amaçlıyor. 


Hürses


Geri Dön