30 / 06 / 2024

Thamson Majesty

Thamson Majesty

Kuşadası ve Didim'de 9 günlük bayram tatili dolayısıyla iç turizm hareketlendi. Kuşadası limanında yanaşan gemiler hem turizmciyi hem de esnafın yüzünü güldürdü. Didim'de tatilciler Altınkum sahilini doldurdu

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi açıldı!

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ehab Amer tarafından kuruldu.

Majesty Property Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Majesty Property Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Raha Yousef R.O. tarafından kuruldu.

Kuşadası 2014 sonuna kadar 620 bin turist bekliyor!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı.

Kuşadası Limanı'na kruvaziyer gemileriyle 12 bin 750 turist geldi!

Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı. Gemilerle toplam 12 bin 750 turist ilçeye giriş yaptı.

Kuşadası'na 1 günde 12 bin 750 turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Kuşadası Limanı'na yanaşan "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyer gemileriyle personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı.

Bodrum'a kruvaziyer ile 1.777 yolcu geldi!

Bodrum'a gelen Malta Bayraklı 205 metre uzunluğundaki "Thomson Majesty" ve Fransa Bayraklı 142 metre uzunluğundaki "Le Soleal" adlı yolcu gemilerinden inen yolcular, gümrük işlemlerinin ardından barlar sokağında gezdi, alışveriş yaptı.

Bodrum'a 2 kruvaziyer ile 1.777 yolcu geldi!

Bodrum'a gelen Malta Bayraklı 205 metre uzunluğundaki "Thomson Majesty" ve Fransa Bayraklı 142 metre uzunluğundaki "Le Soleal" adlı yolcu gemilerinden inen yolcular, gümrük işlemlerinin ardından barlar sokağında gezdi, alışveriş yaptı.

Ömer Küçükaslan: Herkesin gayrimenkul danışmanı olmalı!

Remax Majesty Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ofisi ile en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan Ömer Küçükaslan, "Nasıl herkesin bir doktoru, avukatı varsa, profesyonel hizmet verebilen bir gayrimenkul danışmanı da olmalıdır" dedi...

Kriz, Majesty Otellerin planlanan yatırımlarını durdurdu

Vural Öger, yaşanan ekonomik kriz nedeniyle planlanan yatırımlarını durdurduklarını açıkladı

Majesty Otelleri krize rağmen büyüyor

Majesty Otel Zinciri Genel Koordinatörü Volkan Şimşek, ekonomik krize rağmen Türk turizmine güvendiklerini, bu nedenle büyüme kararı aldıklarını söyledi.

Thamson Majesty Haberi

Thamson Majesty

Kuşadası'nda acentelerinin ve otellerin uzun bayram tatilinde yaptığı indirim kampanyaları sayesinde oteller yüzde 90 doluluk oranına ulaştı.


Kuşadası bayramda sadece yerli turist bereketi yaşamıyor. Kuşadası Ege Ports Limanı'na bayramın ilk gününde 5 gemi ile personel dahil 10 bin yolcu giriş yaptı. Limana sabah saatlerinde yanaşan "Louis Oliympia", "Louıs Aura", "Thamson Majesty", "Splendour Of The Seas" ve "Celeprity Reflection" isimli gemilerden inen turistlerin bir kısmı tur otobüsleri ile Efes ve Meryemana'ya giderken tura katılmayan yolcular Kuşadası çarşılarına yöneldi.


Kuşadası Ege Liman İşletmeleri yetkililerinden alınan bilgiye göre,  bayramın ikinci gününde "Serenade Of The Seas", "Nautica", "Silver Spirit" ve "Silver Wınd". bayramın üçüncü gününde "Ryndam", "Wınd Star", "Seabourn Quest", "Navigotör Of The Seas" ve "Celebrity Constellatıon" isimli gemilerin yanaşacağı  bayramın ilk 3 gününde personel...