27 / 04 / 2024

Thanx Co mimarlık şirketi

Thanx Co mimarlık şirketi

Beşiktaş Kulübü’nün yönetim ofisleri, kısa süre önce Vodafone Arena’ya taşındı. Ofislerin dekorasyonuna ise Zeynep Ilıcalı’nın ortağı olduğu mimarlık şirketi Thanx Co. imza attı. Ilıcalı “Fikret Başkan bize güvendi, ortaya çıkan sonuçtan da memnun kaldı” dedi.

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Coşkun tarafından kuruldu.

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Sevengil tarafından kuruldu.

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

Aura Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Adıgüzel ve Meral Coşkun ortaklığında kuruldu.

Arı Pro Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı Pro Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Eftal Yalın Coşkun tarafından kuruldu.

Trendy Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trendy Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Coşkun tarafından kuruldu.

Capital Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capital Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bernd Mıchael Eısele ve Mustafa Coş ortaklığında kuruldu.

Durbay Otomotiv Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durbay Otomotiv Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 250 bin TL sermaye bedeli ile  Coşkun Durmuş tarafından kuruldu.

New Co Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Co Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kaya ve Nilufer Kaya ortaklığında kuruldu.

Co Concept Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Co Concept Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Erman Çorumluoğlu tarafından kuruldu.

İg Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İg Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Şule Coşar ve İrem Şura Coşar ortaklığında kuruldu.

Wplan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wplan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 75 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eşber Coşkun, Cihan Sinan Bostancı ve Fatih Serdar Gökbulak ortaklığında kuruldu.

Dnz Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Uğur Coşkun tarafından kuruldu.

Thanx Co mimarlık şirketi Haberi

Thanx Co mimarlık şirketi

 Vodafone Arena’nın içine taşınan yönetim ofisleri, şık mimarisiyle adından söz ettiriyor. Ofislerde sizin imzanız var. Nasıl oldu bu işbirliği, anlatır mısınız?

- Thanx Co. olarak 6 yıldır mimarlık alanında çok sayıda işe imza attık; ofisler, prodüksiyon şirketleri, kanallar, hastaneler... Beşiktaş Başkanı Fikret Orman projelerimizi görüp beğenmiş. Biz kendisiyle evi için de birlikte çalışmıştık. Başkan bize güvendi ve stadı da teslim etti. Çok keyif alarak çalıştık. Sonuçta Vodafone Arena dünya çapında statlardan biri. Ofislerini tasarlamak bizim için onur oldu.


İlk kez bir stat için böyle bir çalışma yaptınız sanırım...

- Stat olarak evet, ilk defa yaptık. Ama çok da zorlanmadık. 


Peki nasıl bir çalışma yaptınız, biraz anlatır mısınız?

- Çok yeni ve diğer statlardan farklı bir yer olduğundan, ofis ortamı da farklı olsun istedik. Çok...