06 / 05 / 2024

The Address otel açılış

The Address otel açılış

Dubaili lüks otel zinciri The Address, ilk yurtdışı yatırımını istanbul'a yapıyor. Emaar'ın Çamlıca'daki dev yatırımı Emaar Square'in içinde yer alacak The Address'in rezidansları otel gibi kiralanabilecek.

The Diderot Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Diderot Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Tanrıkulu tarafından kuruldu.

The Hera Otel Turizm İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

The Hera Otel Turizm İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat    Ekmekci ve  Yunus Karakaş tarafından kuruldu.

The Bo Viera projesinin ÇED raporu onaylandı!

Bodrum’daki The Bo Viera projesinin son halinde incelemeler yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığından projeye onay çıktı. Şirket 139 dönüm büyüklüğündeki arazide 310 konut, 90 odalı otel ve 7 ticari yapı hayata geçirecek.

The Telegraph Radisson Collection açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Radisson Otel Grubu, The Telegraph Radisson Collection'u hizmete açıyor.

Hilton Doha The Pearl Residences Katar'da açıldı!

Hilton'un Katar'daki en büyük otel projesi olan Hilton The Pearl, Doha'da kapılarını açtı. Modern mimariyle tasarlana notelin Türk misafirler için de önemli bir destinasyon haline gelmesi bekleniyor.

The Museum Hotel Antakya için geri sayım!

Asfuroğlu Ailesi’nin üstlendiği proje olan The Museum Hotel Antakya için geri sayım başladı. 30 bin eserin bulunduğu alan hem müze hem de otel olarak ağustos ayı sonunda hayata geçiyor.

Muzaffer Yıldırım otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor!

Ünlü yapımcı Muzaffer Yıldırım, otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor. Yıldırım, ay sonunda Bebek Otel’i yenilenmiş haliyle açıyor. Yıldırım, Haliç’te bir tersaneyi, Alaçatı’da bir tavuk çiftliğini otele dönüştürecek. Sırada ise Küba’daki ilk Türk oteli var.

The Museum Otel Antakya Nisan ayında açılacak!

Adı Hilton’la anılan otelde, ABD’li grupla yollar ayrılıyor. Nisan ayında açılacak otelin adı The Museum Otel Antakya olacak, işletmesini ise Asfuroğlu ailesi üstlenecek.

The Avenue Turizm Otel İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Avenue Turizm Otel İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Eıdmes Aldaıhanı tarafından kuruldu. 

Manhattan'ın tacı The Crown Building Ant Yapı'ya emanet!

Ant Yapı New York’un sembol binalarından olan ve Manhattan’ın Tacı olarak nitelenen “The Crown Building”in renovasyonunun ana yükleniciliğini üstlendi. 1921 yılında inşa edilen The Crown Building, Ant Yapı tarafından proje kapsamında otel ve rezidansa dönüştürülecek.

Bodrum The BO Vue için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye'deki ilk Curio Collection resort otelini açmak için inşaat sektöründe faaliyet gösteren BESA Grup ile anlaştı. The BO Vue Otel 2021'de Bodrum'da açılacak.

The Stay'den otel projelerine 45 milyon TL!

The Stay Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yıldırım, hayata geçirdikleri otel projelerini anlattı. Toplamda 4 otele ulaştıklarını söyleyen Yıldırım, “Alaçatı ve İstanbul’daki otellere 45 milyon TL yatırdık'' açıklamasında bulundu.

The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel açıldı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de hizmete açıldı.

The Address otel açılış Haberi

The Address otel açılış

Emaar Türkiye’nin 2,3 milyar dolarlık yatırımla Çamlıca’da hayata geçireceği Emaar Square, Dubaili The Address Otel'e ev sahipliği yapacak. Emaar Turizm ve Eğlence Grubu bünyesinde yer alan otel, aynı zamanda ilk yurtdışı yatırımını İstanbul'a yapmış olacak. Emaar’ın bölge CEO’su Ozan Balaban, The Address'in 2008'de kurulan genç bir marka olmasına rağmen birkaç yıl üst üste “Dünyanın İyi Oteli” de dahil, pek çok ödül aldığını belirtti. 


METREKARESİ 5 BİN 385 $


46 kattan oluşan The Address İstanbul’un ilk 11 katında Emaar’ın 5 yıldızlı zincir otel markası The Address Hotel'in, 183 odasıyla yer alacağını anlatan Balaban, "Otelin üzerinde yer alan rezidans bölümünde ise 197 mobilyalı, 123 mobilyasız toplam 320 daire seçeneği buluyor" dedi. Marmara Denizi ve Adalar manzaralı rezidansların 5 bin 385 dolardan başlayan fiyatlarla...