14 / 05 / 2024

The Address resort

The Address resort

The Address Hotels + Resorts, beş yıldızlı otel konforunu The Address Hotel markasıyla Çamlıca da hizmet vereceği rezidanslara taşıyor. The Address Hotel, 183 odasıyla yer alıyor.

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum'u kişiye özel yaşayın!

Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences ile Bodrum’u kişiye özel yaşama imkanı sunuyor.

Reges, a Luxury Collection Resort Çeşme açıldı!

Marriott Grubu'nun lüks segment markalarından The Luxury Collection, Türkiye’deki  üçüncü otelini Çeşme'de Reges, a Luxury Collection Resort & SPA adıyla hizmete açtı...

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

Bodrum The BO Vue için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye'deki ilk Curio Collection resort otelini açmak için inşaat sektöründe faaliyet gösteren BESA Grup ile anlaştı. The BO Vue Otel 2021'de Bodrum'da açılacak.

The Ocean Resort & Residence projesinin yüzde 35'i satıldı!

Projebeyaz tarafından ABD’nin Miami bölgesinde inşa edilen Conrad–The Ocean Resort&Residence projesinin yüzde 25’i satıldı. Miami’de konut fiyatları 480 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında değişiyor.

The Ocean Resort & Residence projesinin yüzde 30'u satıldı!

The Ocean Resort&Residence projesinin şu ana kadar yüzde 35’lik bir kısmı satılmış durumda. Bunun yüzde 25’lik kısmını ise Türkler oluşturuyor. Projenin teslim süresine kadar bu kısmın yüzde 60’ı bulması öngörülüyor.

Regnum Carya Resort’a ödül!

Diversey Consulting’in Türkiye’de ilk defa hayata geçirdiği The Hygienic Room ve The Hygienic Gym/SPA programlarını uygulayan ve sertifika alan ilk otel Regnum Carya Golf&SPA Resort oldu.

The Address Residence lokasyon bilgileri!

Emaar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen The Address Residence İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da hayata geçiriliyor. İşte The Address Residence lokasyon bilgileri...

The Address Residence satılık daire!

Toplam 320 daireden meydana gelen The Address Residence satılık daire fiyatları 595 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

The Luxury Collection Bodrum'daki ilk otelini açtı!

STARWOOD Grubu'nun Premium markalarından The Luxury Collection, Türkiye'de ilk resort otelini Bodrum'da 'Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa' ismiyle açtı.

Caresse, Luxury Collection Resort Hotel açıldı!

The Luxury Collection, Türkiye’de ilk resort otelini Bodrum’da ‘Caresse, Luxury Collection Resort ’ ismiyle açtı.Büyükhanlı Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı Starwood Grubu’yla 1,5 yıldır görüştüklerini söyledi.

The Luxury Collection ilk resort otelini Bodrum'da açıyor!

Starwood Grubu markalarından The Luxury Collection, Türkiye’de ilk resort otelini Bodrum’da ‘Caresse, Luxury Collection Resort ’ ismiyle açtı.

The Address resort Haberi

The Address resort

The Address Hotels + Resorts, beş yıldızlı otel konforunu The Address Hotel markasıyla Çamlıca da hizmet vereceği rezidanslara taşıyor. The Address İstanbul'un ilk 11 katında Emaar'ın beş yıldızlı zincir otel markası The Address Hotel, 183 odasıyla yer alıyor. 12-29 kat arasında yer alan The Address Residence İstanbul 197 adet mobilyalı lüks rezidans daireleri, 1 +1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri ile yatırımcısına farklı alternatifler sunuyor. 30 ile 46'ncı katlar arasında bulunan The Address Residence Sky View İstanbul da ise 123 adet lüks rezidans dairesi, 1 + 1'den 5+1 e kadar farklı seçenekleri, 89 metrekare ile 645 metrekareye kadar değişen daire tipleriyle...