20 / 05 / 2024

The Carlton Ambassador Oteli

The Carlton Ambassador Oteli

Hollanda’da bir firma, ayrılmak isteyen çiftlere beş yıldızlı otelde, “huzur ve konfor içinde boşanma” hizmeti başlattı

The Ritz Carlton Residences Nişantaşı nerede?

Bilgili Holding imzasıyla Nişantaşı'nda yükselen The Ritz Carlton Residences Nişantaşı'nın tüm detayları belli oldu. İşte The Ritz Carlton Residences Nişantaşı projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat!

The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat bilgisi ve proje detayları...

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede?

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede sorusununu yanıtı ve proje detayları...

The Ritz Carlton Residences İstanbul satışa çıktı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bilgili Holding, Nişantaşı’nda yer alan  Türk mimarisinin simgesel yapılarından birini; tecrübesi, ustalığı ve günümüz teknolojisiyle buluşturarak, The Ritz – Carlton Residences, İstanbul olarak kente yeniden kazandırıyor.

The Ritz-Carlton Residences Bodrum: Epique Island'ın adı değişti!

Bodrum’un en değerli noktalarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde bulunan ve sakinlerini “Yalınayak Lüks” kavramıyla tanıştıran Epique Island, artık The Ritz-Carlton Residences, Bodrum ismiyle varlığına devam edecek. 

The Ritz-Carlton 12 milyon dolara yenilendi!

12 milyon dolarlık yatırımla yenilenen The Ritz-Carlton, farklılaşmak için atağa geçiyor. The Ritz-Carlton İstanbul Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ela Ergin, farklı konseptlerle misafirlerini ağırlayacaklarını söylüyor.

The Ritz-Carlton 10 milyon dolara yenileniyor!

İstanbul'daki ünlü oteller arasında yer alan The Ritz-Carlton, 10 milyon dolarlık yatırımla baştan aşağı yenileniyor.

The Ritz Carlton'dan yer arayışı açıklaması!

Süzer Grubu, The Ritz Carlton’un yer arayışı haberleriyle ilgili açıklama yaptı. The Ritz-Carlton, Istanbul Yönetimi, haberin gerçeğe aykırı olduğunu belirtti.

Ritz Carlton'dan yer arayışı açıklaması!

Süzer Grubu, The Ritz Carlton’un yer arayışı ile ilgili haberlere cevap verdi. Firma, Carlton İstanbul Oteli'nin Süzer Plaza’daki yerinde yerli ve yabancı misafirlerine hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.

2000 yılında Süzer Plaza'da yer alan oteli Ritz Carlton işletecekmiş!

Süzer Grubu'nun Gümüşsuyu'nda inşa ettiği Süzer Plaza'da yer alan oteli Amerikalı The Ritz Carlton Hotel Company işletecekmiş. 2000 yılının sonunda açılışı yapılacak otel 240 milyon dolara mal olacakmış.

The Ritz Carlton İstanbul Türkiye'nin en lüks oteli oldu!

The Ritz-Carlton İstanbul, ‘Türkiye’nin En İyi Lüks Oteli’ ödülüne layık görüldü. Oteldeki açık hava spa’nın yeni bir stille oluşturulması ve yeni projelerin ödülde rolü olduğu düşünülüyor.

The Ritz Carlton Bali açıldı!

Okyanus manzarasına sahip bir alanda yükselen The Ritz Carlton Bali, Güney Bali'de açıldı. 313 odadan meydana gelen The Ritz Carlton Bali ilk misafirlerini ağırlamaya başladı.

The Carlton Ambassador Oteli Haberi

The Carlton Ambassador Oteli

HOLLANDA’nın Lahey kentindeki romantik çizgiler taşıyan tarihi binasında hizmet veren The Carlton Ambassador Oteli bugünlerde “Boşanma Oteli” olarak da anılıyor. Çünkü Hollandalı girişimci Jim Halfen, boşanma sürecinde sıkıntılar yaşayan çiftler için başlattığı hizmet için kullandığı oteller arasında Ambassador Oteli de bulunuyor.


Bir hafta sonu yetiyor


Halfen, boşanma oteline giden çiftleri birbirine yakın ayrı odalara yerleştirdikten sonra, boşanma psikolojisinden iyi anlayan arabulucuları çiftler arasında görevlendiriyor. Mal paylaşımı ve çocukların velayeti gibi konularda arabuluculara avukatlar da eşlik ediyor. Halfen, “Haftalar, hatta aylar sürecek yıpratıcı süreci böylece 2 güne indiriyoruz”...