18 / 05 / 2024

The Central iletişim

The Central iletişim

The Central Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  750 bin TL sermaye bedeli İle Muhterem Turantaylak tarafından kuruldu.

The Kennedys Kanada iletişim!

The Kennedys Kanada projesinin iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. The Kennedys projesinde 1.320 daire yer alıyor...

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Acıbadem The Mandarins Limited iletişim!

Acıbadem The Mandarins Limited iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 6 536 olarak belirtiliyor. Marina'ya 4.2 kilometre mesafede olan projede 591 konut ve 32 dükkan yer alıyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim!

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ağaoğlu İnşaat'ın durdurulan projesi Bakırköy 46, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa çıkarılıyor...

Kadıköy The Mandarins Limited Acıbadem iletişim!

Kadıköy The Mandarins Limited Acıbadem iletişim numarası 444 6 536 olarak belirlendi. Teslimlerin 2018 yılı Mayıs ayında yapılması planlanan proje Avrasya Tüneli'nde 1.3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Bomonti The House Residence iletişim bilgileri!

Yenigün İnşaat imzasıyal hayata geçirilen proje ev büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. Bomonti The House Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi.

Fikirtepe The Mandarins Acıbadem iletişim!

İlk etabı 15 bin metrekareden oluşan projede daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Fikirtepe The Mandarins Acıbadem iletişim bilgilerine göre telefon 0216 360 06 26 olarak belirlendi.

Queen Central Park Sinpaş GYO iletişim!

Queen Central Park Sinpaş GYO iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şişli Bomonti'de yükselen Queen Central Park projesinde daireler 2018 yılı Mayıs ayında teslim ediliyor...

The Mandarins Acıbadem iletişim bilgileri!

Selka-NSK ortaklığıyla yükselen The Mandarins Acıbadem Projesi İstanbul Kadıköy Fikirtepe bölgesinde yükselecek. İşte The Mandarins Acıbadem iletişim bilgileri...

Kadıköy The Mandarins Acıbadem iletişim!

Selka-NSK Ortaklığı tarafından inşa edilen projenin ilk etabı 15 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Kadıköy The Mandarins Acıbadem iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 360 06 26 olarak belirlendi.

Bomonti Queen Central Park iletişim!

Bomonti Queen Central Park iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam arsa alanı 18 bin 326 metrekare olarak belirlenen projede yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor.

The Central iletişim Haberi

The Central iletişim

The Central Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  750 bin TL sermaye bedeli İle Muhterem Turantaylak tarafından kuruldu.

The Central Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
1 ) OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. d. Şirket her türlü...