28 / 04 / 2024

The Gherkin satış

The Gherkin satış

İngiltere’nin başkenti Londra’nın simge binaları arasında bulunan ve salatalık şeklinde mimariye sahip olan The Gherkin’i, Brezilyalı Safra Group satın aldı. Brezilyalı milyarder Joseph Safra’ya ait olan şirket, bina için 1 milyar 150 milyon dolar ödedi.

Bodrum The Bo Viera projesinin yeni etabı yüzde 25 peşin 12 ay vadeyle satışta!

Besa Holding tarafından Bodrum'un en güzel koyunda inşa edilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

One Clapham Junction'ın son etabı 'The Arrival' Türkiye'ye özel fiyat ve sınırlı sayıda daire avantajıyla satışta!

One Clapham Junction’ın merakla beklenen son etabı 'The Arrival' 3 Kasım Cuma günü Four Seasons otelde düzenlenen basın toplantısından sonra Türkiye’ye özel avantaj ve fırsatlarla satışa çıktı. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Monım Zaarour tarafından kuruldu.

The Love Collection Antalya yüzde 50'si peşin, kalanı teslime kadar taksitle satışta! Yeni proje! 

The Love Collection Antalya projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki The Love Collection projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

The Verdean’ın ikinci etabı Türkiye'de satışta! 

Knight Frank’in Türkiye’deki resmi ortağı ve Türkiye’nin global emlak markaları arasında yer alan Gred, Londra’daki projesi The Verdean’ın ikinci etabını Türkiye’de satışa çıkardı. İşte ayrıntılar...

Philips The One televizyon Arçelik'te indirimli fiyatıyla satışta! İşte 30 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Philips The One televizyon Arçelik'te satışa çıktı. Peki, Philips The One televizyon kaç TL? İşte 30 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Samsung'dan şubat sürprizi geldi: The Freestyle Türkiye'de ön satışa sunulacak!

Teknoloji şirketleri arasında yıldızı parlayan Samsung, eğlence cihazı The Freestyle'ı ve taşınabilir ekran kartını Türkiye'de ön satışa çıkaracağını açıkladı. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

The Weeknd Los Angeles'taki çatı katını satışa çıkardı!

Dünyaca ünlü 31 yaşındaki Kanadalı şarkıcı The Weeknd, 2019 senesinde 21 milyon dolara satın aldığı çatı katı  dairesini 22.5 milyon dolara satışa sundu.

Kocaeli'deki The Ness Termal Hotel 63.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kocaeli Başiskele'de yer alan The Ness Termal Hotel, 63 milyon 301 bin 359 TL'ye icradan satılıyor. 

The One Bel Air 300 milyon dolara satışa çıkarıldı!

ABD'nin en pahalı evi olan ve Los Angeles'ta yer alan The One Bel Air geçtiğimiz günlerde 500 milyon dolardan satışa çıkarılmış fakat alıcı bulamayan ev için 200 milyon dolarlık indirim yapılmıştı. 

The Godfather'ın çekildiği Hearst Estate malikanesi satışa sunuldu!

Sinema dünyasının kült filmlerinden biri olan The Godfather (Baba) filminin çekildiği malikane 89 milyon dolara satışa çıkarıldı.

The Superior Suites satışa çıktı!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul" lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı.

The Gherkin satış Haberi

The Gherkin satış

Thames Nehri’ne yakın 30 St. Mary Axe adresinde bulunan bina, Temmuz ayında 650 milyon Sterlin (1 milyar dolar) fiyatla satışa çıkarılmıştı. Safra Group yaptığı açıklamada, “30 St. Mary Axe adresindeki satın alma büyük şehirlerdeki en iyi lokasayonlara sahip gerçekten özel binalara yatırım stratejimizle uyumlu. 10 yıllık geçmişi olsa da bu bina Londra’da bir simge. Müthiş değerlenme potansiyeline sahip” dedi.

Ofis binası olan The Gherkin, 180 metre uzunluğa sahip. Londra’nın finans bölgesinde göğe doğru yükselen camdan bir kornişona benziyor. Binada aralarında ‘Harry Potter ve Melez Prens’in de bulunduğu pek çok film çekildi.


Milliyet Ekonomi...