12 / 05 / 2024

The House miami

The House miami

İrlanda merkezli Kerten Grubu Türkiye’deki The House Hotels yatırımının ardından markayı Miami’de rezidans konut projesi ile dünyaya taşımaya karar verdiğini açıkladı.

The Whıte House Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Whıte House Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Husam Alabvaını tarafından kuruldu.

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Serdar Bilgili ve ABD'li emlak kralı Michael Shvo'dan Miami’de VIP davet!

İş insanı Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo, 103 milyon dolara Miami'de aldıkları The Raleigh Hotel'i yeniledi. Geçtiğimiz gün milyonlarca dolar harcayarak yeniledikleri The Raleigh Hotel'in bahçesinde davet veren ikiliyi, dostları yalnız bırakmadı...

Serdar Bilgili'nin The Raleigh Hotel’i için açılış partisi!

Serdar Bilgili, 103 milyon dolara Miami’de aldığı The Raleigh Hotel’de açılış partisi düzenleyecek. Davete çok sayıda ünlü isim katılacak.

Bomonti The House Residence basın toplantısı 26 Şubat'ta!

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence'ın detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Tomtom Corners basın toplantısı 21 Şubat'ta!

Tomtom Corners projesinin detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 21 Şubat'ta Bomonti The House Residence'ta gerçekleştirilecek.

Ferit Şahenk The Raleigh otelini 103 milyon dolara sattı!

Garanti Bankası'ndaki yüzde 9.95'lik payını İspanyol ortağı BBVA'ya 3.3 milyar TL'ye satan Ferit Şahenk, Tommy Hilfiger'la Miami'de ortak olduğu The Raleigh otelini de 103 milyon dolara sattı.

Kim Kardashian ve Kanye West Miami'den 14 milyon dolara ev aldı!

Kim Kardashian ve Kanye West'in Miami'nin ünlü Faena House binasından 14 milyon dolara bir ev satın aldıkları söyleniyor. 

The House Residence Bomonti yatırımcılarını bekliyor!

Kerten Capital Grubu’nun dünyanın farklı lokasyonlarında başarısını kanıtladığı House Hotel markasının son halkası İstanbul Bomonti'de yer alıyor. 

The Ocean Resort & Residence projesinin yüzde 35'i satıldı!

Projebeyaz tarafından ABD’nin Miami bölgesinde inşa edilen Conrad–The Ocean Resort&Residence projesinin yüzde 25’i satıldı. Miami’de konut fiyatları 480 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında değişiyor.

Ferit Şahenk, Tommy Hilfiger ile Miami'den otel aldı!

Ferit Şahenk, Yeni Dünya'ya da açılarak dünyaca ünlü moda devi Tommy Hilfiger ile ortak oldu. Şahenk ile Hilfiger, Miami South Beach'in klasik oteli The Raleigh'i satın aldı. İşte Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberi şöyle:

The Bentley Residences Miami mimarisiyle dikkat çekiyor!

Miami’nin cazibesine kapılıp gayrimenkul alan Türklerle ilgili bir süredir medyada gözünüze pek bir şey çarpmıyorsa bunun nedeni trendin sona ermesi değil artık ‘vaka-i adiye’den sayılıyor olması.

The House miami Haberi

The House miami

İrlanda merkezli Kerten Grubu Türkiye’deki “The House Hotels” yatırımının ardından markayı Miami’de rezidans konut projesi ile dünyaya taşımaya karar verdiğini açıkladı.


Kerten Grubundan yapılan açıklamada grubun “The House Hotels Türkiye”deki başarısının ardından, 2017 yılında “The House Residence Miami South Beach” adlı konut projesi ile dünyaya açılmaya karar verdiği belirtildi.


Konuya ilişkin AA muhabirine değerlendirmede bulunan Kerten Grubu Uluslararası Konaklama Geliştirme Üst Yöneticisi Marloes Knippenberg, “Türkiye’de doğan ve büyüyen “The House” markasının Türkiye’deki başarısının ardından ilk kez yurt dışında taşınmasından dolayı son derece heyecanlıyız. Türkiye son derece çeşitli ve kapsamlı bir piyasa. Bu zamana kadar markamızı büyütmek konusunda ideal bir destinasyon oldu bizim için. The House markası küresel ve yerel turistler için her zaman popüler ve farkı bir kimliğe, hikayeye sahip bir...