04 / 05 / 2024

The International Luxury Services Turizm Emlak ve Ticaret Limited Şirketi

The International Luxury Services Turizm Emlak ve Ticaret Limited Şirketi

The International Luxury Services Turizm Emlak ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Rıda El Sayed tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

The Future Of Luxury 5-6 Mayıs'ta!

Lüks gayrimenkul ve lüks yaşam tarzının geleceğinin masaya yatırılacağı, ‘The Future Of Luxury 5-6 Mayıs tarihinde yapılacak.

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum'u kişiye özel yaşayın!

Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences ile Bodrum’u kişiye özel yaşama imkanı sunuyor.

Reges, a Luxury Collection Resort Çeşme açıldı!

Marriott Grubu'nun lüks segment markalarından The Luxury Collection, Türkiye’deki  üçüncü otelini Çeşme'de Reges, a Luxury Collection Resort & SPA adıyla hizmete açtı...

The Grand Tarabya, Luxury City Hotel ödülüne aday!

The Grand Tarabya otelinin 4 bin 500 metrekarelik İstanbul’un gün ışığı alan en büyük spa’sı ve restoranları ile hizmet veriyor..

Çeşme The Nowness Luxury Hotel açıldı!

Ayasaranda Koyu’nda, Sakız AdasTnın karşısında hizmete giren The Nowness Luxury Hotel, eşsiz manzarasıyla misafirlerine farklı bir atmosfer sunuyor. Aytin İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Heval Aytin, tüm odaları deniz manzaralı olacak şekilde tasarladıklarını belirtiyor...

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

The Luxury Collection Bodrum'daki ilk otelini açtı!

STARWOOD Grubu'nun Premium markalarından The Luxury Collection, Türkiye'de ilk resort otelini Bodrum'da 'Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa' ismiyle açtı.

Caresse, Luxury Collection Resort Hotel açıldı!

The Luxury Collection, Türkiye’de ilk resort otelini Bodrum’da ‘Caresse, Luxury Collection Resort ’ ismiyle açtı.Büyükhanlı Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı Starwood Grubu’yla 1,5 yıldır görüştüklerini söyledi.

The Luxury Collection ilk resort otelini Bodrum'da açıyor!

Starwood Grubu markalarından The Luxury Collection, Türkiye’de ilk resort otelini Bodrum’da ‘Caresse, Luxury Collection Resort ’ ismiyle açtı.

Akmerkez Cinemapink Yılın Yeni Sineması ödülünü aldı!

Türkiye’de ilk kez kullanılan ses ve görüntü teknolojileri ile Akmerkez Cinemapink, The International Cinema Technology Association (I.C.T.A.) tarafından “Yılın Yeni Sineması” seçildi.

Hill International, Kahire'deki The Gate'in proje yönetim ofisi seçildi!

İnşaat Risklerinin Yönetilmesinde uluslararası lider olan Hill International bugün, Kahire / Mısır’da bulunan çok amaçlı kullanım kompleksi “The Gate”in proje yönetimi hizmetlerini sağlamak üzere, Abraj Misr firmasıyla sözleşme imzaladı.

The Leos Residence Türkiye’deki Residence algısını yeniliyor!

‘Executive Luxury Apartment’ hizmetlerini otel konforunda sunan ‘The Leos Residence’, şehirdeki iş ve yaşam merkezlerine olan yakın konumuyla dikkat çekiyor. Kişiye özel hizmetleriyle de Türkiye’deki ‘Residence’ algısını yeniliyor.

The International Luxury Services Turizm Emlak ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

The International Luxury Services Turizm Emlak ve Ticaret Limited Şirketi

The International Luxury Services Turizm Emlak ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Rıda El Sayed tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da kuruldu. 


The International Luxury Services Turizm Emlak ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -TİCARET a- Her türlü ticari emtianın iç ve dış ticaretini yapmak. - EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa...