28 / 04 / 2024

The İstanbul projesi

The İstanbul projesi

The İstanbul 2.Etap daireleri satışta. The İstanbul Veliefendi 2. Etap dairelerinde yaşam başladı. Ayrıcalıkları ve yatırım değeri ile kazandıran bu daireler 2014 yılının son fırsatlarıyla sizleri bekliyor.

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The Holl Pendik fiyat listesi!

Metal Yapı Konut ile Bekart İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen The Holl projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirildi. Proje

The İstanbul Merter'de satışlar başladı!

Yenitepe Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen The İstanbul Merter'de satış süreci başladı.Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından yapılan The İstanbul Merter Office projesi iki ana blok 4 bloktan meydana geliyor.

The İstanbul Merter 2018 yılında teslim edilecek!

Yapı Holding bünyesinde faaliyet gösteren Yeditepe Gayrimenkul'un yeni projesi olan The İstanbul Merter'de ofisler ile ticari üniteler bulunacak.

İbrahim Çağlar'ın The İstanbul Merter projesi başladı!

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar tarafından kurulan Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin Merter'de yeni ofis projesine başlayacağını geçtiğimiz yıl duyurmuştuk. The İstanbul Merter adıyla sunulan projede satışlar başladı.

The İstanbul Merter Ofis Projesi konumuyla ön plana çıkıyor!

YDA Group tarafından lanse edilen The İstanbul markasını bu kez Yapı Holding bünyesindeki Yeditepe Gayrimenkul kullanacak. Merter'de E5 Karayolu'nun yanı başında inşa edilecek ofis projesi konumuyla ön plana çıkıyor.

Emaar The Address Residence'ta 886 bin dolara 2+1!

48 bin metrekare alan üzerinde yayılan The Address İstanbul projesi Emaar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. The Address Residence projesi The Address İstanbul'un 12. ve 29. katları arasında yer alıyor.

The Address Residence İstanbul'da teslimler 2016'da!

The Address Residence İstanbul projesi Emaar İnşaat imzası taşıyor. The Address Residence Anadolu Yakası Çamlıca'da yükseliyor. The Address Residence İstanbul projesi 2016 yılında teslim edilecek.

The Address Residence'ta teslimler 2016'da!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen Emaar İnşaat The Address Residence İstanbul projesi, Çamlıca'da inşa ediliyor. Çamlıca The Address Residence İstanbul projesi 2016 yılında teslim edilecek.

The Address Residence Çamlıca’da teslimler 2016’da!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen The Address Residence İstanbul projesi, Çamlıca 'da inşa ediliyor. Çamlıca The Address Residence istanbul projesi 2016 yılından teslim edilecek.

The Address Residence Çamlıca'da 2016 teslim konutlar!

Rezidans daire teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanan The Address Residence Çamlıca projesi; The Address İstanbul projesi kapsamında 12. ile 29. katları arasında yer alıyor.

The Address Residence Emaar Square İstanbul!

The Address Residence Emaar Square İstanbul projesi 435 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Satışları devam eden proje 197 adet mobilyalı, 123 adet mobilyasız dairelerden oluşuyor.

The İstanbul projesi Haberi

The İstanbul projesi

Cadde mağazaları, sosyal tesisleri, geniş yeşil alanları ile ayrıcalıklı bir yaşam imkanı sunan The İstanbul Veliefendi’de siz de daire sahibi olmak için acele edin!..


“The İstanbul 2.Etap’ta sunulan 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri, mutlu bir yaşam için ev sahipliği yapıyor.”  


KOMŞUNUZ ŞEHİR PARKI, MANZARANIZ KAZANÇ!

Bölgede oluşacak şehir parkıyla değerini daha da katlayan ve bölgenin tam merkezinde konumlanan The İstanbul Veliefendi, Türkiye’nin en büyük şehir parkı olacak ilk etabı 500 dönümlük parkın hemen bitişiğinde yer alıyor. 


48.000 m2 ’nin sadece peyzaj alanına ayrıldığı The İstanbul; geniş sosyal yaşam alanlarıyla da öne çıkıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzlarından kapalı otopark, çeşitli spor alanları, kafeterya, fitness salonu, sauna, hamam, kreş ve kameralı güvenlik sistemine konforlu ve huzurlu bir hayat 2.Etapta sizleri karşılıyor.


EV DEDİĞİN ULAŞILIR...