17 / 05 / 2024

The Sense De Luxe Hotel klimaları

The Sense De Luxe Hotel klimaları

Turizm sektörünün önemli yatırımcılarından Emir Hotels’in bünyesinde yer alan The Sense De Luxe Hotel, iklimlendirme sistemlerinde tercihini Mitsubishi Electric’ten yana kullandı.

The Guıde Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Guıde Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omran Alakkad tarafından kuruldu.

The Verdean’ın ikinci etabı Türkiye'de satışta! 

Knight Frank’in Türkiye’deki resmi ortağı ve Türkiye’nin global emlak markaları arasında yer alan Gred, Londra’daki projesi The Verdean’ın ikinci etabını Türkiye’de satışa çıkardı. İşte ayrıntılar...

Samsung'dan şubat sürprizi geldi: The Freestyle Türkiye'de ön satışa sunulacak!

Teknoloji şirketleri arasında yıldızı parlayan Samsung, eğlence cihazı The Freestyle'ı ve taşınabilir ekran kartını Türkiye'de ön satışa çıkaracağını açıkladı. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

The Village Urla projesinde teslimler Nisan 2022'de!

The Village Urla projesi, Urla Kekliktepe'de konumlanıyor. Projede teslimlerin 30 Nisan 2022 tarihinde yapılması planlanıyor.

The Ritz-Carlton Residences Bodrum: Epique Island'ın adı değişti!

Bodrum’un en değerli noktalarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde bulunan ve sakinlerini “Yalınayak Lüks” kavramıyla tanıştıran Epique Island, artık The Ritz-Carlton Residences, Bodrum ismiyle varlığına devam edecek. 

The Bomonti Residences: Nidapark Bomonti'nin adı değişti!

Nidapark Bomonti projesinin adı The Bomonti Residences olarak değişti. Projede 565 adet konut bulunuyor.

The LifeCo, BAE'de yeni merkez açacak!

Bodrum ve Antalya tesislerinden sonra iki yıl önce 3 milyon dolarlık yatırımla Phuket/Thailand'da bir merkez açan The LifeCo, global bir marka olmayı hedefliyor. Şirket, 2020’de ilk etapta BAE'de yeni bir merkez açacak.

GRED'in The Global Showcase projesinin basın toplantısı 18 Ekim'de!

Knight Frank’in Türkiye’deki Resmi İş Ortağı GRED, “The Global Showcase” projesinin üçüncü etabını düzenliyor. Basın toplantısı 18 Ekim'de yapılacak...

The Mandarins Acıbadem'de Sensehome ile evler kontrol altında!

Kadıköy'de hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem'de Sensehome ile evler kontrol altında. Sensehome teknolojisi telefondan da kontrol edilebiliyor.

Aryom Koru’da teslim için geri sayım başladı!

Aryom İnşaat imzası ile hayata geçirilen Aryom Koru projesinde teslim için geri sayım başladı. Proje 2017 Sign of the City’de premium projeler içinde ‘En İyi Konut’ kategorisinde birinci seçildi.

Pendik The Holl'de 357 bin TL'ye! Yeni proje!

Metal Yapı Konut ile Bekart İnşaat tarafından inşa edilen The Holl projesi Pendik'te yer alıyor. Dairelerin ve ofislerin yer aldığı projede ofis fiyatları 357 bin TL'den başlıyor. 

The Mandarins Acıbadem'de fiyatlar 590 bin TL’den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem’de konumlanan The Mandarins Acıbadem'de fiyatlar 590 bin TL’den başlıyor. Projenin teslimi Mayıs 2018’de yapılacak.

The Mandarins Acıbadem’de konut satışları hız kazandı!

Mandarins Gayrimenkul tarafından Acıbadem ve Fikirtepe’nin kesişme noktasında hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem’de konut satışları hız kazandı.

The Sense De Luxe Hotel klimaları Haberi

The Sense De Luxe Hotel klimaları

Turizm sektörünün önemli yatırımcılarından Emir Hotels’in bünyesinde yer alan The Sense De Luxe Hotel, iklimlendirme sistemlerinde tercihini Mitsubishi Electric’ten yana kullandı. Yüksek müşteri memnuniyeti ve konfor hedefinin yanı sıra çevreci yaklaşımı ile dikkat çeken, 374 yatak kapasiteli The Sense De Luxe Hotel, Mitsubishi Electric’in çevreye dost, üstün teknolojisinin avantajını yaşıyor.


Türkiye’nin turizm cenneti Antalya’daki yatırımlarıyla hızla büyüyen Emir Hotels’e ait 374 yatak kapasiteli The Sense De Luxe Hotel, misafirlerine çevreci yaklaşımdan ödün vermeden üst düzey konfor sağlama felsefesiyle oluşturduğu tesislerinin iklimlendirme sistemlerinde Mitsubishi Electric’i tercih etti. Mitsubishi Electric’in 1000 adet ince gizli tavan tipi iç ünitesi ile tesislerinin iklimlendirmesini sağlayan Emir Hotels, müşteri memnuniyetini maksimum seviyede tutmayı hedeflerken, çevreye duyarlı ve tasarruflu ürünler kullanıyor.


The Sense De Luxe Hotel, iç mekan...