28 / 04 / 2024

the skymark istanbul teslim tarihi

the skymark istanbul teslim tarihi

Büyükdere Caddesi'nde Renault Mais'in eski genel müdürlük binası üzerinde yükselen Lord Norman Foster imzalı Skymark 2013'ün son çeyreğinde satışa çıkmaya hazırlanıyor. Projede metrekare fiyatlar 7 bin 500 dolardan başlıyor...

The Skymark İstanbul teslim tarihi !

The Skymark İstanbul teslim tarihi 2015 yılı sonu olarak belirlendi. Levent'te yer alan The Skymark İstanbul'da metrekare fiyatı 7 bin 500 dolardan başlıyor...

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Çiçen tarafından kuruldu.

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

The Company İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Company İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah İkbal Kara tarafından kuruldu.

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi  Taşdemir tarafından kuruldu.

The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel açıldı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de hizmete açıldı.

Swissotel The Bosphorus İstanbul, GROHE ürünlerini tercih etti!

GROHE ürün yelpazesinin seçkin ürünleri Swissôtel The Bosphorus İstanbul’un yenilenen batı kanadının yeni konseptiyle, mükemmel bir uyum sergiliyor.

Bomonti The House İstanbul satılık ev!

İlk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edilen projede dairelerin teslimleri Mayıs 2016 yılında yapılacak. Bomonti The House İstanbul satılık ev tipleri 1+0, 1+1, ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Bomonti The House İstanbul iletişim!

Bomonti The House İstanbul iletişim bilgileri satış ofisi telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi. Projede ilk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edildi.

The Address İstanbul Emaar!

The Address İstanbul Emaar projesi The Address Residence, The Address Hotel ve The Address Sky View bölümlerinden oluşuyor. Proje 435 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

The Address İstanbul satış ofisi!

The Address İstanbul satış ofisi telefon numarası 0216 547 17 17 olarak belirlendi. 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı proje otel ve rezidans dairelerden meydana geliyor.

The İstanbul Veliefendi Rezidans'ta son 110 daire!

YDA Group tarafından hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi Rezidans projesi toplam 68 bin 33 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. The İstanbul Veliefendi Rezidans'ta son 110 daire, 110 aileyi bekliyor.

The İstanbul Veliefendi Rezidans'ta 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla 3+1!

The İstanbul Veliefendi Rezidans projesinde yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL 'den başlıyor. Bu daireler 188 metrekare tasarlandı.

The İstanbul Veliefendi Evleri iletişim!

Satış süreci devam eden The İstanbul Veliefendi Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 486 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda inşa ediliyor.

the skymark istanbul teslim tarihi Haberi

the skymark istanbul teslim tarihi

İstanbul'un en değerli arazilerinden biri olarak bilinen Büyükdere Caddesi'nde Renault Mais'in eski genel müdürlük binası üzerinde yükselen Lord Norman Foster imzalı Skymark 2013'ün son çeyreğine doğru satışa çıkmaya hazırlanıyor. Eriapartners güvencesiyle hayata geçirilen projede metrekare fiyatlar 7 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor.


 


Eski Reno arazisinde Lord binası yükseliyor

10 bin 630 metrekare alan üzerinde yükselen The Skymark İstanbul'da büyüklükleri 198 metrekareden başlayan ofisler yer alıyor. Esnek kullanımlı ofislerin tasarlandığı The Skymark İstanbul projesi akıllı bina teknolojisi ile donatılıyor. 2015 yılının sonlarına doğru ofis teslimlerinin yapılması planlanan The Skymark İstanbul projesi, Levent Büyükdere Caddesi'nde Metrocity Alışveriş Merkezi ile Kanyon Alışveriş Merkezi'nin...