02 / 05 / 2024

The Vessel açılış

The Vessel açılış

İngiliz tasarımcı Heatherwick tarafından tasarlanan, bal peteği formunda, birbiriyle bağlantılı bir dizi merdivenden oluşan devasa yapı "The Vessel" açıldı.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Devasa yapı The Vessel açıldı!

İngiliz tasarımcı Heatherwick tarafından tasarlanan, bal peteği formunda, birbiriyle bağlantılı bir dizi merdivenden oluşan devasa yapı "The Vessel" açıldı.

Serdar Bilgili'nin The Raleigh Hotel’i için açılış partisi!

Serdar Bilgili, 103 milyon dolara Miami’de aldığı The Raleigh Hotel’de açılış partisi düzenleyecek. Davete çok sayıda ünlü isim katılacak.

The Galata Hotel'in açılış töreni yapıldı!

The Galata Hotel'in açılışında konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 24 Haziran seçimlerinin belirsizlikleri ortadan kaldıracağını ve Türkiye ekonomisine iyi geleceğini söyledi. 

Antalya The Land of Legends Theme Park Temmuz'da açılıyor!

Türkiye'nin en büyük yaşam ve eğlence parkı The Land of Legends Theme Park, Antalya'da Temmuz ayında açılıyor. Projenin tüm etapları tamamlandığında 4 milyar TL'lik yatırım olacağı öngörülüyor.

The Public Hotel'de eğlenceli açılış!

İstiklal Caddesi'nin en eski binalarından olan 1901 yapım Sırp Konsolısluğu, bugün The Public Hotel adıyla açılıyor. Otel DJ Suat Ateşdağlı'nın performansı ve Melike Konur'un şarkıları eşliğinde hizmete girecek.

Ömer Çelik The Residences at Mandarin Oriental otelinin resmi açılışını yaptı!

Mandarin Oriental Hotel Group'un, Türkiye ve Avrupa'daki ilk resort oteli 'Mandarin Oriental Bodrum; Göltürkbükü Cennet Koyu'nda geçtiğimiz ay içerisinde hizmete girmişti. Otelin resmi açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik yaptı..

Zorlu Center 6 Ekim'de açılıyor!

Zorlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, The Wall Street Journal Türkiye'ye, "Allah'tan bir şey gelmezse 6 Ekim'de açılıyoruz. Ekim ayında ya açılacak ya açılacak" dedi..

The Grand Tarabya açılış basın toplantısı 12 Şubat'ta yapılacak!

İstanbul’un efsanevi oteli The Grand Tarabya'nın açılış basın toplantısı 12 Şubat 2013 tarihinde gerçekleşiyor...

Avenues: the World School, New York'ta açılıyor!

Teneffüs sırasında müze turu yapılabilen ilkokul, çok yakında New York’ta açılıyor. Üstelik, çocuğunuz şanslıysa ve siz yılda 40 bin dolar okul parası vermeye razıysanız bu ünlü sanatçıların eserlerinin yanında kendi çizdiği resimleri de asılı görebilecek

Ramada Resort Bodrum, Enrico Macias konseriyle açılıyor!

The Residences at Mandarin Oriental tanıtımında sahneye çıkan Eros Ramazzotti'den sonra Enrico Macias da Ramada Resort Bodrum'un açılışında konser verecek

The Edition Hotel'inin açılışında Hadise!

Azeri işadamı Mübariz Mansimov'un, Levent'teki The Edition Hotel'inin açılışında 'Hadise' çıktı. Kaya Çilingiroğlu-Feraye Tanyolaç, Ömer Karacan, Cefi-Yasemin Kamhi, Cem Hakko-Ronit Gülcan, Ece Sükan ünlü isimlerin katıldığı davette yabancı konuk da vardı

The Istanbul Editionın resmi açılışı 2 Mayıs'ta yapıldı!

İstanbulun yeni lüks oteli The Istanbul Editionın resmi açılışı yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlunun da katıldığı açılış daveti, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini buluşturdu

The Vessel açılış Haberi

The Vessel açılış

İngiliz tasarımcı Thomas Heatherwick tarafından tasarlanan, Manhattan’ın Batı Yakası’ndaki Hudson Yards bölgesi için bal peteği formunda, birbiriyle bağlantılı bir dizi merpenden oluşan devasa yapı "The Vessel" açıldı. 

Anadolu Ajansı'ndan Atılgan Özdil'in haberine göre toplam 154 merpen, 2.500 basamak ve 80 bağlantı noktasına sahip ve ziyaretçilerin tırmanabildiği yapı bölgenin ortasına inşa edildi.