09 / 05 / 2024

Thea IQ sistemi akıllı ev

Thea IQ sistemi akıllı ev

Thea IQ sistemi, ister müstakil ev, ister ofis olsun, KNX teknolojisini kullanarak ısıtmadan iklimlendirmeye, aydınlatma ve jaluzi/panjur kontrolünden güvenlik sistemlerine kadar geniş yelpazesi ile geleceğin teknolojisini evlere taşıyor!

Akıllı ev tweet de atıyor!

Akıllı bina markası Thea IQ’nün dokunmatik yönetim paneliyle odanın ışıklarını, klimasını, perde ve panjurların hareketlerini kontrol etmek mümkün. Thea IQ, Twitter’da sosyal paylaşım da yapıyor!

Thea IQ Dokunmatik Yönetim Paneli ile dokunmatik yaşam biçimi!

Thea IQ Dokunmatik Yönetim Paneli ile mekanların ışıkları, iklimlendirmesi, perde ve panjurların hareketleri bir merkezden kontrol edilebilirken, isteğe göre senaryolar da oluşturulabiliyor.

IQ seviyesi yüksek evler geliyor!

Konfor, enerji tasarrufu ve güvenlik için çok yönlü çözümler sunan Viko'nun Thea IQ Bina Otomasyon sistemleri evleri akıllandırmakla kalmıyor davetsiz misafirleri de evden uzak tutuyor.

VİKO Thea IQ sistemi akıllı binaları kendi kendine yönetiyor!

Merkezi olarak elektronik panelden kontrol edilebilen sistem ısıtma, iklimlendirme, güneşten koruma, aydınlatma, havalandırma ve elektrik için tüketilen enerji, mantıksal bağlantılar arasındaki akıllı etkileşimle en iyi şekilde kullanılıyor.

Zemin Etüt Bilgi Sistemi sayesinde raporlar mobil imza ile onaylanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile merkeze bağlanan ilçelerin zemin etüt işlemlerini daha hızlı ve güvenilir şekilde yürütebilmesi için Zemin Etüt Bilgi Sistemi yazılımı gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Zemin Etüt Bilgi Sistemi geliştirdi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile merkeze bağlanan ilçelerin zemin etüt işlemlerinin daha hızlı ve güvenilir şekilde yürütebilmesi için Zemin Etüt Bilgi Sistemi geliştirerek zemin etüt raporlarını mobil imza ile onaylamaya başladı.

Adrese dayalı nüfus kayıt sistemi kanunu tam metni!

Adres bilgilerinin tutulması ve adres standardı ile ilgili esaslara, 25 Nisan 2006 tarihinde kabul edilen 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu kapsamında yer veriliyor. İşte adrese dayalı nüfus kayıt sistemi kanunu tam metni...

Yuva Kapalı Sulama Sistemi 2014 sonunda tamamlanacak!

Seçimden sonra ilgili kişilere talimat verdiğini belirten Başkan Türel, “Yapılan çalışmalar neticesinde Yuva’nın kapalı sulama sistemi ihalesini 15-30 Ağustos arası yapıp tamamlıyoruz. İhaleyi yaptıktan 4 ay sonra bu iş biter" dedi

Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi hayata geçirildi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, elektrik üretim ve dağıtımı, madencilik, doğalgaz, petrol, bor, kömür gibi bakanlığın faaliyet gösterdiği alanlara ilişkin ayrıntılı tematik haritalar üreten Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi'ni hayata geçirdi

Türkiye'de yeşil çatı sistemi yaygınlaşıyor!

Yeşil çatı sistemi, son yıllarda Türkiye'de de yaygınlaşıyor. Teknolojiyi uygulayan firma sayısı çoğalınca rekabet de arttı. Metrekare fiyatları 20-30 euro'dan 6-7 euro' ya kadar düştü...

İzmir köylerindeki su depolarına otomasyon sistemi yerleştirildi!

Köylerdeki su depolarına radyo frekansı ile çalışan otomasyon sistemi yerleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, böylece hem dolan depoların taşarak su kaybı yaşanmasını hem de pompalardaki gereksiz enerji harcamasını önlemiş oldu.

Afyonkarahisar Belediyesi Oksijen Bazlı Klor Üretim Jeneratör Sistemi kuracak!

Afyonkarahisar Belediyesi, İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde kuracağı Oksijen Bazlı Klor Üretim Jeneratör Sistemi ve Fotovoltaik Güneş Enerjisi Santrali ile sofra tuzundan klor üretip, tesisin elektrik ihtiyacını karşılayacak.

Sanayi atık sularına elektronik takip sistemi geliyor!

Sanayi atık sularına elektronik takip sistemi geliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce kurulan Atıksu SCADA Merkezi' nde, 22 büyük sanayi kuruluşunun atık suları elektronik ortamda takip ediliyor.

Thea IQ sistemi akıllı ev Haberi

Thea IQ sistemi akıllı ev


Viko'nun Thea IQ sistemiyle geleceğin teknolojisi evlerde Teknoloji her geçen gün gelişiyor. Bilimkurgu filmlerinde hayranlık ve şaşkınlıkla izlediğimiz bir çok fenomen de birer birer gerçeğe dönüşüyor. Bunlardan biri de akıllı evler. Komut verdiğinizde ışıklan yanan, panjurları açılan ya da kliması devreye giren daireler... Şimdi siz de akıllı bir daireye sahip olabilirsiniz daha doğrusu evinizi akıllı bir eve dönüştürebilirsiniz. 


Yenilikçi ve üstün teknolojileri hayatımıza taşıyan ürünleri ile tanınan VİKO'nun sunduğu Thea IQ sistemiyle yaşam alanlarınız sizin yerinize düşünerek konfor düzeyini, güvenliğini ve enerji verimliliğini artırıyor. Thea IQ sistemi, ister müstakil ev, ister ofis olsun, KNX teknolojisini kullanarak ısıtmadan iklimlendirmeye, aydınlatma ve jaluzi/panjur kontrolünden güvenlik sistemleri entegrasyonuna kadar uzanan geniş bir yelpazede yaşam alanlarınıza konfor katıyor. 


Hürses...