08 / 05 / 2024

Thea IQ

Thea IQ

Akıllı bina markası Thea IQ’nün dokunmatik yönetim paneliyle odanın ışıklarını, klimasını, perde ve panjurların hareketlerini kontrol etmek mümkün. Thea IQ, Twitter’da sosyal paylaşım da yapıyor!

Türkiye'nin en zeki şehirleri belli oldu! İl il IQ seviyeleri, en zeki il hangisi?

"Türkiye'nin en zeki şehirleri listesi" yapay zeka tarafından hazırlanarak açıklandı. İnternet üzerinden en çok araştırılan konular arasında yer alan Yapay zeka, IQ ortalaması en fazla olan illeri duyurdu. İşte il il IQ seviyeleri.

Siemens İQ Çamaşır Makinesi 13.874 bin TL! Teknik özellikleri ve detayları neler? 8 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sıkça söz ettiren Siemens, çok ses getirecek İQ Çamaşır Makinesi almak isteyenlerin huzuruna çıkıyor. İşte Siemens İQ Çamaşır Makinesi hakkında tüm merak edilen detaylar...

En yeşil kombi için karşılaştırmalı en iyi seçenekler! 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yüzde 85 geri dönüştürülebilir malzemeden üretilen kombinin en yeni teknolojisi Vaillant Green IQ’nun özellikleri ve karşılaştırmalı fiyatlarını topladık.

Yeni Polo can yakıyor! Geleceğin teknolojisi yeni Polo Life 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Volkswagen’in alışıl olduğumuz üretim kalitesi ve sağlamlığıyla Yeni Polo, her anlamda kendini geliştirmiş haliyle karşınızda. Yarı Otonom Sürüş Asistanı, IQ.LIGHT– LED Matrix farlar ve “Travel Assist”  gibi premium donanımlarla Polo 23 Ağustos 2022 fiyat listesi..

TCMB'den iki şirketin faaliyet iznine ilişkin karar!

Merkez Bankası'nca IQ Money Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para AŞ'ye faaliyet izni verilmesi, Sipay Elektronik Para Ödeme Hizmetleri AŞ'nin ise faaliyet izni kapsamının genişletilmesine ilişkin kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Iq Restate Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iq Restate Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulraouf Al Ahmad tarafından kuruldu.

Royal Wings IQ İnşaat Restoran Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Wings IQ İnşaat Restoran Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Manar A Hwaıdı Al Haidari tarafından kuruldu.

Rusya'da üç bakanlık Ant Yapı'nın inşa ettiği gökdelene taşınıyor!

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı'nın Moscow City gökdelen iş merkezleri bölgesinde inşa ettiği IQ-Kvartal binası 3 bakanlığa ev sahipliği yapacak.

Iq Internatıonal Investment Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iq Internatıonal Investment Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Dolma tarafından kuruldu. 

Ant Yapı'nın Moscow CIty’deki IQ-Quarter Merkez Binası tamamlandı!

Ant Yapı'mım Moscow CIty’deki IQ-Quarter Merkez Terminal Binası, tamamlandı. Karma bir proje olan kompleks ise 34 katlı ve 141 metre uzunluğa sahip.

Kartal IQ Rezidans fiyat listesi!

Toplam 110 daire ve ticari ünitelerden meydana gelen Kartal IQ Rezidans projesi Optimum Yatırım imzasıyla hayata geçiriliyor. Kartal IQ Rezidans fiyat listesi 300 bin TL'den başlayarak değişiyor

Kartal IQ satılık ev fiyatları!

Optimum Yatırım tarafından 3 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Kartal IQ projesinde 110 konut ve ticari ünite bulunuyor. İşte, Kartal IQ satılık ev fiyatları...

Kartal IQ Evleri güncel fiyatlar 2017!

İstanbul Kartal Yakacık bölgesinde Optimum Yatırım tarafından inşa edilen Kartal IQ projesinde, 110 adet konut ve ticari birimler bulunuyor. Kartal IQ Evleri güncel fiyatlar 2017...

Thea IQ Haberi

Thea IQ

Akıllı bina markası Thea IQ’nün dokunmatik yönetim paneliyle odanın ışıklarını, klimasını, perde ve panjurların hareketlerini tek bir merkezden kontrol etmek mümkün.


Farklı senaryolar oluşturup, istediğiniz zamanda ışıklar, panjurlar ve mekanın ısısını önceden belirlediğiniz konuma getirebiliyorsunuz. Apple Store ve Play Store’da uygulaması da bulunan Thea IQ’nün, kapı zilini cep telefonuna yönlendirme, hatta Twitter’dan sosyal paylaşım yapma gibi ilginç özellikleri de...