30 / 04 / 2024

Thermal Istanbul teslim tarihi

Thermal Istanbul teslim tarihi

Thermal İstanbul projesi, Dubai Merkezli Cresco Holding bünyesindeki Sadiqa FZE Şirketi danışmanlığında, mahremiyet, aile kavramı ve islami sosyal yaşam kuralları ilke alınarak hayata geçiriliyor. Proje yakında satışa çıkıyor.

Onur Park Life İstanbul teslim için gün sayıyor!

Esenyurt'ta 50 dönüm alanda 3 etap halinde hayata geçirilen ve depremlere dayanıklı özelliği ile dikkat çeken Onur ParkLife İstanbul teslim için gün sayıyor...

Thermal İstanbul satış ofisi!

Thermal İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 5 yıldız otel kalitesi ile hayata geçirilen proje 144 daireden meydana geliyor. 

Thermal İstanbul fiyatları!

Thermal İstanbul fiyatları haberimizde yer alıyor.  1+1 ve 2+1 şeklinde daire tiplerinden oluşan projede satışlar 1 ay sonra lansmanla beraber başlayacak. 

Thermal İstanbul yakında satışta! Yeni proje!

Thermal İstanbul projesi, Dubai Merkezli Cresco Holding bünyesindeki Sadiqa FZE Şirketi danışmanlığında, mahremiyet, aile kavramı ve islami sosyal yaşam kuralları ilke alınarak hayata geçiriliyor. Proje yakında satışa çıkıyor.

Cer İstanbul teslim tarihi!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul'da metrekare fiyatları 11 bin TL'den başlıyor.. 

Heran İstanbul teslim tarihi!

318 konut, 20 cadde mağazasından meydana gelen Heran İstanbul satışa çıktı. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve loft daire seçenekleri sunuluyor...

Yedikule Cer İstanbul teslim tarihi!

Yaklaşık 120 konut bulunan Ege Yapı Cer İstanbul projesi İstanbul Avrupa yakası Fatih Yedikule'de inşa edilecek. ..

Gaziosmanpaşa Misal İstanbul teslim tarihi!

Ahes Misal İstanbul projesi Süleyman Ekşi İnşaat imzası taşıyor. Gaziosmanpaşa Misal İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Lens İstanbul teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Lens İstanbul teslim tarihi 2018 yılının Eylül ayı olarak belirtiliyor. Proje 1.162 daire ve 82 adet mağazadan meydana geliyor. 

Motto İstanbul teslim için gün sayıyor!

İkitelli ve Başakşehir bölgelerinde, Başakşehir Konakları, Kayacity gibi onlarca markalı konut projesine imza atan Celaloğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu, Motto İstanbul'da da çok yakında teslimlere başlayacak.

Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi!

Ön taleplerin toplandığı Avenue İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. İşte Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi...

Egeyapı Kordon İstanbul teslim tarihi!

Egeyapı Kordon İstanbul teslim tarihi Haziran 2020 yılı olarak belirtiliyor. Kordon İstanbul projesinde fiyatlar 623 bin TL'den başlıyor...

Büyükçekmece Avenue İstanbul teslim tarihi!

Büyükçekmece Avenue İstanbul teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Avenue İstanbul projesinde 436 konut olacak...

Thermal Istanbul teslim tarihi Haberi

Thermal Istanbul teslim tarihi

Hashimi Group tarafından inşa edilen  Thermal İstanbul projesinde tüm detaylar düşünüldü. 5 yıldız otel kalitesi ile dizayn edilen proje  144 adet özel daireden meydana geliyor.

İstanbul Esenyurt'ta Piri Reis Mahallesi'nde yer alan Thermal İstanbul projesinde 15’er günlük süre içinde konaklama yapılabiliyor. Devre mülk sistemiyle işletilen projenin kullanılmayan zamanlarda döneminiz kısmen ya da tamamen işletme havuzuna atılıyor. Takas veya satış olanakları sunuluyor. 

Projeden zamanlı mülkiyet sahibi olanlar hak sahibi oldukları zaman diliminde Termal Havuzlu SPA’ dan ücretsiz olarak yararlanabiliyor. 

Deluxe Suite'lerde 1 salon ve 1 yatak odası bulunurken King Suite'lerde 1 salon ve 2 yatak odası bulunuyor. 
 
Deluxe Suite'lerin brüt alanları 61 metrekare, net alanları 43.30 metrekare olarak planlandı. 

King Suite'lerin brüt alanları 78 metrekare, net alanları ise 61.50...