15 / 05 / 2024

Therrapark Tarabya ne zaman bitecek

Therrapark Tarabya ne zaman bitecek

Tarabya’da hayata geçirilen Therrapark projesinin kaba inşaatında sona gelindi. İnşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden projenin, yüzde 20’si satıldı. Proje yetkilileri " Eylül 2016’da tamamlayıp, teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

Le Chic Tarabya'daki 60 meskenin değeri ne kadar? 

Le Chic Tarabya'daki 60 meskene ait değerleme raporu yayınlandı. İşte Le Chic Tarabya'daki 60 meskenin değeri...

The Grand Tarabya, Luxury City Hotel ödülüne aday!

The Grand Tarabya otelinin 4 bin 500 metrekarelik İstanbul’un gün ışığı alan en büyük spa’sı ve restoranları ile hizmet veriyor..

Therrapark Tarabya'da teslimler Ocak'ta!

Tarabya’nın incisi Therrapark Tarabya projesi 3. Köprü manzarasına en hakim yerleşim merkezi olarak dikkat çekiyor. Peyzaj çalışmalarına başlanan projede teslimler Ocak 2017’de başlıyor.

Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesi'ne ikinci helikopter pisti!

Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesi'nin nizamiyesine ikinci helikopter pisti yapılıyor. Aynı anda iki helikopterin iniş yapabileceği alandaki çalışmalar devam ediyor.

Therrapark Tarabya inşaatında son durum!

Therrapark Tarabya projesinde mutfak ve banyolar tamamen ithal ve proje özel olarak tasarlanıyor. Altyapı sistemlerinin son teknolojik ürünler ile sağlanacağı projede cepheler ise modern tasarımları ile dikkat çekiyor.

Therrapark Tarabya projesinin kaba inşaatında sona gelindi!

Tarabya’da hayata geçirilen Therrapark projesinin kaba inşaatında sona gelindi. İnşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden projenin, yüzde 20’si satıldı. Proje yetkilileri " Eylül 2016’da tamamlayıp, teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

Therrapark Tarabya'da yılbaşı kampanyası!

THERRAPARK TARABYA Projesi’nden konut sahibi olmak isteyenlere ‘yeni yıla özel’ kaçırılmayacak bir fırsat sunuluyor. Therra Park Tarabya projesi 8 bin 500 metrekarelik yeşil alana sahip olacak.

Tarabya Therra Park teslim tarihi!

Tarabya Therra Park teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlendi. FSM Köprüsü'ne 22 dakikalık uzaklıkta bulunan projede konutların büyüklükleri 217 metrekare ile 551 metrekare arasında değişiyor.

Therra Park Tarabya satış ofisi!

Therra Park Tarabya satış ofisi iletişim için 0212 299 22 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz. FSM Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta hayata geçirilen proje Gök-an İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Yorum İnşaat Tarabya projesi ne olacak?

Tarabya'da Yorum Inşaat'ın projesi için bir bölümü 1. derece SIT alanı olan yaklaşık 5 bin metrekarelik yeşil alanın İBB'nin reddine rağmen Bakanlık tarafından imara açıldığı ortaya çıktı

1955 yılında Tarabya'daki Notre Dame de Sion korusu mahalle olacakmış!

Yeniköy ile Tarabya arasındaki sahil boyunda, Notre Dame de Sion Şirketi'ne ait geniş koruluk sahipleri tarafından 100 parsele bölünüp satmak istemişse de Şehir Meclisi 20 parsele ayrılmasına karar vermiş.

Tarabya Sanatçılar Sitesi'ndeki ünlülere aidat davası açıldı!

İstanbul Tarabya'daki Sanatçılar Sitesi'ne aidat borçları kalan Yalçın Özden, Güler Kömürcü Öztürk ve Ahmet Özhan için dava açıldı

Tarabya Oteli'ne kim talip

Seda Tabak Hürriyet Gazetesi'ndeki Emlak Dünyasında adlı köşesinde Tarabya Oteli'ne kim talip başlıklı yazıyı kaleme aldı  

Therrapark Tarabya ne zaman bitecek Haberi

Therrapark Tarabya ne zaman bitecek

Boğazın incisi Tarabya’da hayata geçirilen lüks proje Therrapark’ta, inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Konut sahiplerine özel ayrıcalıklar sunulan projenin, kaba inşaatının tamamlanmasına çok az kaldı. Therrapark Tarabya yetkilileri “İstanbul’da hayata geçirdiğimiz projemiz Therrapark Tarabya’da çalışmalar devam ediyor, kaba inşaatın sonuna gelindi. Bölgeye değer katacak olan projemizi, Eylül 2016’da tamamlayıp, teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.


Farklı ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlanan Therrapark Tarabya projesinde, 12 blokta 24 bahçe dubleksi, 24 çatı dubleksinin yanı sıra 1 adet müstakil villa yer alıyor. 16 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılacak olan projenin, 8 bin 500 metrekarelik alanı yeşil alanlara ve sosyal donatı alanlarına ayrıldı. Doğayla iç içe yaşam alanlarından oluşan Therrapark Tarabya, eşsiz boğaz manzarasıyla, şehrin gürültüsünden uzak, huzurlu yaşamın kapıları aralanıyor. 


Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle...