17 / 05 / 2024

THK Fakülteler

THK Fakülteler

Türk Hava Kurumu Üniversitesi, Fakülteler Binası tadilat ve onarımı işini ihaleye çıkardı. İhale, 25 Mayıs 2012 Cuma günü saat 14:00'de yapılacak

Sosyal medya sallanıyor! Boğaziçi Üniversitesi'nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi her an kapatılabilir!

Boğaziçi Üniversitesi’nde bazı fakülteler hakkında kapatma ve bölme kararları verildiği öğrenildi. Sosyal medya Boğaziçi Üniversitesi haberi ile sallanıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul Topkapı Üniversitesi öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İstanbul Topkapı Üniversitesi öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım ilanı yayımladı. Rektörlük, fakülteler ve meslek yüksekokuluna alınacak kadro dağılımı belli oldu. İşte detaylar…

Çankaya Üniversitesi'nden bina yapım ihalesi 30 Mayıs'ta!

Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Hazırlık Okulu Ek Binası - Fakülteler 2.Grup Yapılar A Blok – B Blok yapım işi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak...

Reşit Özer: Muğla Milas'a yeni fakülteler yapılmalı!

AKP Milas ilçe yönetiminin MİTSO'yu ziyaretinde konuşan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bina sorunu çözülemeyen Veteriner Fakültesinin bina sorunun çözümlenmesini ve ayrıca Milas'a iki, üç fakültenin daha açılmasını istedi.

İzmir Kemalpaşa'ya üniversite geliyor!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan ilçeye üniversite kurulmasını öngören protokolü imzaladı.Buna göre arsa tahsisini ve binaları belediye yapacak, üniversite de burada fakülteler açacak

Çankaya Belediyesi muhtarlık binalarını yeniliyor mu?

Yenileme çalışmasını ilk olarak Mebusevleri Mahallesi Muhtarlığı’nda başlatan belediye, çalışmalarını Aşağı Öveçler, İncesu, Fakülteler, Mustafa Kemal ve Oran Mahalleleri muhtarlık binalarında sürdürüyor.

Çankaya'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

Çankaya Belediyesi, muhtarlık binalarını yeniliyor. Yenileme çalışmasını ilk olarak Mebusevleri Mahallesi Muhtarlığında başlatan Belediye, çalışmalarını Aşağı Öveçler, İncesu, Fakülteler ve Oran Mahalleleri muhtarlık binalarında sürdürüyor.

Aksaray Üniversitesi Mühendislik ve Eğitim Fakültesi binaları ne zaman tamamlanacak?

Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Eğitim Fakültesi’nin yeni binaları ile spor sahası tribün inşaatlarına devam ediyor. Söz konusu fakülteler 2015 yılının Eylül ayında tamamlanacak.

Ankara Üniversitesi'nin tarihi binaları güvence altına alınacak!

İlk fakülteleri Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla kurulan Ankara Üniversitesi, bünyesindeki tarihi binaların korunması amacıyla ilk kez bu yıl kültür yatırım programları açtı. Tarihi fakülteler tescillenerek yasalarla güvence altına alındı.

Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'ne yardımcı doçent alacak!

Kastamonu Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi için Çevre Mühendisliği bölümüne yardımcı doçent alacak Kastamonu Üniversitesi, farklı fakülteler için on iki tane doçent ve yardımcı doçent arıyor...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi kampüs projesi için start verildi!

TOKİ'nin projesini yürüteceği kampüsün içinde; rektörlük binası, fakülteler, enstitüler ve yüksekokulların yanı sıra; sosyopark, teknopark, kütüphane, kongre merkezi, araştırma ofisleri, uzaktan ve sürekli eğitim merkezi gibi çok sayıda birim yer alacak..

İstanbul Medeniyet Üniversitesi 278 dönümlük alanda yükseliyor!

TOKİ'nin projesini yürüteceği kampüsün içinde; rektörlük binası, fakülteler, enstitüler ve yüksekokulların yanı sıra; sosyopark, teknopark, kütüphane, kongre merkezi, araştırma ofisleri, uzaktan ve sürekli eğitim merkezi gibi çok sayıda birim yer alacak.

TOKİ kampüs projesi 278 dönümlük alanda yükseliyor!

TOKİ'nin projesini yürüteceği kampüsün içinde; rektörlük binası, fakülteler, enstitüler ve yüksekokulların yanı sıra; sosyopark, teknopark, kütüphane, kongre merkezi, araştırma ofisleri, uzaktan ve sürekli eğitim merkezi gibi çok sayıda birim yer alacak.

THK Fakülteler Haberi

THK Fakülteler

Resmi Gazete'de bugün yayınlanan ilan şöyle;

FAKÜLTELER BİNASI TADİLAT VE ONARIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR

Türk Hava Kurumu Üniversitesinden:


1 - Mülkiyeti Türk Hava Kurumu Üniversitesine ait, THK Üniversitesi Fakülteler Binası tadilat ve onarımının anahtar teslimi götürü bedelle yaptırılması işi 25 Mayıs 2012 Cuma günü saat: 14.00’da kapalı teklif alma usulüyle ihale edilecektir.


2 - İstekliler şartnameye göre hazırlayacakları kapalı zarf teklif mektuplarını, ihale gün ve saatine kadar Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı (Atatürk Bulvarı No: 33 Opera/ANKARA) İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğüne vereceklerdir.


3 - İstekliler bu işe ait şartnameyi 300,00.-TL karşılığında, Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı (Atatürk Bulvarı No: 33 Opera/ANKARA) İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğünden temin edebilirler.

4 - Türk Hava Kurumu Üniversitesi Kamu İhale Yasasına tabi olmayıp, ihaleyi yapıp yapmamakta, dilediğine vermekte serbesttir.


Bilgi...